Libnet.ro
UNICEF

21:00

Pupaza Roz a prelungit perioada de inscrieri in concursul Cea mai frumoasa fatada. Pentru ca misiunea e ATAT de grea, Internetul sare in ajutorul Gabrielei Firea si decide singur care e balconul castigator (FOTO)

B1 B1,
Pupaza Roz a prelungit perioada de inscrieri in concursul Cea mai frumoasa fatada. Pentru ca misiunea e ATAT de grea, Internetul sare in ajutorul Gabrielei Firea si decide singur care e balconul castigator (FOTO)

Perioada de inscriere in concursul Cea mai frumoasa fatada / cel mai frumos balcon / cea mai frumoasa gradina a fost prelungita pana la 20 august, ca urmare a solicitarilor. continuă pe B1

Primaria capitalei spune ca, la solicitarea bucurestenilor, a prelungit perioada de inscrieri in concursul Cea mai frumoasa fatada

Perioada de inscriere la concursul cu premii in valoare totala de 214. 000 lei pentru cel mai frumos balcon, cea mai frumoasa gradina sau cea mai frumoasa fatada este prelungita de Primaria Municipiului Bucuresti pana pe 20 august ca urmare a solicitarilor venite din partea locuitorilor capitalei, potrivit unui comunicat al PMB.

Primaria Capitalei prelungeste, la cererea cetatenilor, perioada de inscriere la concursul Cea mai frumoasa fatada

Primaria Capitalei prelungeste, la cererea cetatenilor, pana in 20 august perioada de inscriere la concursul Cea mai frumoasa fatada, cu premii in valoare totala de 214. 000 lei pentru cel mai frumos balcon, cea mai frumoasa gradina sau cea mai frumoasa fatada.

PMB: inscrierile la concursul Cea mai frumoasa fatada se prelungesc pana pe 20 august 2017

Perioada de inscriere la concursul Cea mai frumoasa fatada s-a prelungit pana la data de 20 august 2017, ca urmare a solicitarilor venite din partea locuitorilor Capitalei, informeaza Primaria Municipiului Bucuresti, intr-un comunicat transmis duminica Agerpres.

Eurostat: Romania a avut cea mai mare crestere economica din UE in primul trimestru din 2017

Potrivit unui raport Eurostat, Romania a inregistrat cea mai mare crestere a Produsului Intern Brut PIB) din Uniunea Europeana in primul trimestru din 2017, comparativ cu trimestrul anterior si cu aceeasi perioada a anului trecut, scrie Mediafax.

Romania, cea mai mare crestere economica din UE in primul trimestru din 2017 (5,6%)

Romania a inregistrat cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana, dupa ce produsul intern brut a crescut cu 5,6% in primul trimestru din 2017, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, arata datele corectate cu variatiile sezoniere publicate joi de oficiul european pentru statistica Eurostat.

CEO-ul Happy Tour: Calatoriile sunt cea mai buna universitate. Te fac sa cresti in interior si sa intelegi mai bine lumea in care traim

Daca inca nu esti convins ca merita sa calatoresti, poate ca sfatul lui CEO-ului Happy Tour iti da un impuls. Iata de ce considera ca el ca, in fond, calatoriile sunt cea mai buna universitate.

Partenerul lui Soros anunta APOCALIPSA ECONOMICA: La finalul anului incepe CEA MAI MARE CRIZA! Ar putea fi un razboi.

Miliardarul american Jim Rogers a declarat intr-un interviu pentruBusiness Insiderca cea mai mare criza economica va veni in cativa ani si aceasta va fi mult mai grava decat.

Partenerul lui Soros anunta APOCALIPSA ECONOMICA: La finalul anului incepe CEA MAI MARE CRIZA! Ar putea fi un razboi

Miliardarul american Jim Rogers a declarat intr-un interviu pentruBusiness Insiderca cea mai mare criza economica va veni in cativa ani si aceasta va fi mult mai grava decat.

Alain Delon a primit Premiul pentru intreaga cariera din partea TIFF: Am cea mai frumoasa meserie din lume

Actorul francez Alain Delon a primit, sambata seara, in cadrul Galei TIFF, Premiul pentru intreaga cariera, el afirmand in fata publicului care l-a aplaudat minute in sir ca ceea ce si-a dorit cel mai mult in viata a fost sa faca ce isi doreste si ca actoria este cea mai frumoasa meserie din lume.

VIDEO Alain Delon, Premiul pentru intreaga Cariera, la TIFF: Am avut sansa sa am cea mai frumoasa meserie din lume

Actorul francez Alain Delon a fost distins, sambata seara, in cadrul Galei de inchidere a TIFF 2017, cu Premiul pentru intreaga Cariera. in aplauzele indelungi ale publicului, el a spus ca toata viata a avut sansa sa faca ceea ce si-a dorit, ceea ce el considera cea mai frumoasa meserie din lume.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )