Libnet.ro
UNICEF

00:07

Purtarea mastii devine obligatorie in locurile aglomerate din judetul Galati, chiar si pentru copiii de peste 5 ani

Adevărul Adevărul,
Purtarea mastii devine obligatorie in locurile aglomerate din judetul Galati, chiar si pentru copiii de peste 5 ani

Incepand cu data de 1. 2020, in judetul Galati se instituie obligativitatea purtarii mastii de protectie de catre toate persoanele cu varsta de peste 5 ani in spatiile aglomerate inchise sau deschise). Identificarea spatiilor aglomerate si a intervalului orar in care este obligatorie purtarea mastii de protectie vor fi stabilite de catre fiecare Comitet Local pentru Situatii de Urgenta. continuă pe Adevărul

Purtarea mastii devine obligatorie in spatiile deschise aglomerate din Valcea

Purtarea mastii in spatii deschise aglomerate va fi obligatorie si in judetul Valcea, decizia fiind luata de Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta, la propunerea prefectului Tiberiu Costea.

Valcea, al treilea judet in care purtarea mastii devine obligatorie in spatiile aglomerate si deschise

Comitetul judetean pentru Situatii de Urgenta Valcea a impus purtarea mastii de protectie, incepand de miercuri, 29 iulie, in spatiile aglomerate si deschise. Masura a fost luata ca urmare a.

Purtarea mastii devine obligatorie, de joi, si in Dambovita Este al doilea judet rosu care ia aceasta masura

Masca va fi obligatorie, incepand de joi, in toate spatiile publice deschise din Dambovita, care devine al doilea judet din Romania, dupa Arges, care impune aceasta regula. Este un judet rosu, cu foarte multe contaminari, afirma prefectul Aurelian Popa.

Firea, despre purtarea mastii in aer liber in zonele aglomerate: Vom merge in CNSU si ne vom sfatui cu virusologii si epidemiologii

Primarul general al Capitalei Gabriela Firea a afirmat, intrebata despre posibilitatea purtarii mastii de protectie in spatiile deschise, in zonele aglomerate, ca se va sfatui cu cei din Comitetul pentru Situatii de Urgenta si cu virusologii, respectiv epidemiologii.

Masca de protectie devine obligatorie in targurile si pietele din Dambovita, de la 30 iulie: Este un judet rosu

Prefectul judetului Dambovita, Aurelian Popa, a anuntat ca purtarea mastii de protectie va deveni obligatorie de joi, 30 iulie, in targuri si piete.

Purtarea mastii de protectie, obligatorie in piete, targuri, stranduri si piscine

Valcea este unul dintre judetele in care numarul persoanelor contaminate cu SARS - CoV-2 a crescut de opt ori, motiv pentru care autoritatile s-au vazut nevoite sa instituie o serie de masuri.

Purtarea mastii in toate spatiile publice deschise devine obligatorie si in Dambovita

Masca va fi obligatorie, incepand de joi, in toate spatiile publice deschise din Dambovita, care devine al doilea judet din Romania, dupa Arges, care impune aceasta regula. Este un judet rosu, cu foarte multe contaminari, afirma prefectul Aurelian Popa, conform hotnews.

Purtarea mastii ar putea deveni obligatorie in Centrul Vechi din Bucuresti. Viceprimar: Masura pentru 30 de zile si doar in zona pietonala

Purtarea mastii ar putea deveni obligatorie in Centrul Vechi al Capitalei, o decizie urmand a se lua luni in cadrul comitetului municipal de urgenta. Potrivit viceprimarului Aurelian Badulescu, masura vizeaza doar zona pietonala si va fi introdusa pentru 30 de zile.

Ce spun specialistii despre purtarea mastii in spatiile publice deschise. Beatrice Mahler:in acest moment, este singura metoda de profilaxie. Situatia nu este deloc buna (VIDEO)

Purtarea mastii de protectie in spatiile publice deschise devine o regula impusa in tot mai multe judete ale tarii, in contextul cresterii numarului cazurilor de infectare cu noul coronavirus. Regula a.

Primul judet in care masca devine obligatorie in spatii deschise. Prefect Arges: Masura e valabila pentru toate persoanele peste 5 ani si pentru toate localitatile

Arges este primul judet din Romania in care purtatul mastii devine obligatoriu in spatiile publice deschise, masura care intra in vigoare de miercuri dimineata. Anuntul a fost facut de pregectul de Arges, Emanuel Soare, care a precizat ca nu considera ca izolarea si carantina nu sunt solutii eficiente pentru judet.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )