Libnet.ro
UNICEF

05:30

Purtarea mastii devine obligatorie in spatiile deschise aglomerate din Valcea

Hotnews Hotnews,
 Purtarea mastii devine obligatorie in spatiile deschise aglomerate din Valcea

Purtarea mastii in spatii deschise aglomerate va fi obligatorie si in judetul Valcea, decizia fiind luata de Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta, la propunerea prefectului Tiberiu Costea. continuă pe Hotnews

Purtarea mastii devine obligatorie in locurile aglomerate din judetul Galati, chiar si pentru copiii de peste 5 ani

Incepand cu data de 1. 2020, in judetul Galati se instituie obligativitatea purtarii mastii de protectie de catre toate persoanele cu varsta de peste 5 ani in spatiile aglomerate inchise sau deschise). Identificarea spatiilor aglomerate si a intervalului orar in care este obligatorie purtarea mastii de protectie vor fi stabilite de catre fiecare Comitet Local pentru Situatii de Urgenta.

Valcea, al treilea judet in care purtarea mastii devine obligatorie in spatiile aglomerate si deschise

Comitetul judetean pentru Situatii de Urgenta Valcea a impus purtarea mastii de protectie, incepand de miercuri, 29 iulie, in spatiile aglomerate si deschise. Masura a fost luata ca urmare a.

Purtarea mastii devine obligatorie, de joi, si in Dambovita Este al doilea judet rosu care ia aceasta masura

Masca va fi obligatorie, incepand de joi, in toate spatiile publice deschise din Dambovita, care devine al doilea judet din Romania, dupa Arges, care impune aceasta regula. Este un judet rosu, cu foarte multe contaminari, afirma prefectul Aurelian Popa.

Guvernul a adoptat noile masuri restrictive: Masca poate fi obligatorie in spatiile deschise aglomerate, iar terasele vor avea program redus

Guvernul a adoptat, miercuri, o Hotarare privind noile masuri de restrictie care vor intra in vigoare in perioada urmatoare. Hotararea vine in completarea Hotararii de prelungire a starii dealerta.

Purtarea mastii in toate spatiile publice deschise devine obligatorie si in Dambovita

Masca va fi obligatorie, incepand de joi, in toate spatiile publice deschise din Dambovita, care devine al doilea judet din Romania, dupa Arges, care impune aceasta regula. Este un judet rosu, cu foarte multe contaminari, afirma prefectul Aurelian Popa, conform hotnews.

NOI MASURI RESTRICTIVE IN STARE DE ALERTA: Masca de protectie, obligatorie in spatiile exterioare aglomerate?

Masura ar urma sa fie dispusa de autoritatile locale, in functie de situatia epidemiologica din fiecare zona Limitarea programului cluburilor si teraselor in anumite zone, reguli clare de distantare pe plaje si introducerea obligativitatii purtarii mastilor in spatiile deschise aglomerate, in anumite zone, sunt masuri care ar putea fi introduse din 1 august, a anuntat, ieri, premierul Ludovic Orban.

DOCUMENT. Masca devine obligatorie si in spatiile deschise, in Bucuresti. Restrictii de ULTIMA ORA pentru Capitala

Premierul Ludovic Orban a semnat un ordin prin care masca devine obligatorie inclusiv in anumite spatii deschise din Bucuresti. Alte masuri anuntate de Grupul de Comunicare Strategica includ inchiderea teraselor dupa ora 23. Masurile vor intra in vigoare incepand cu 1 august.

Firea, despre purtarea mastii in aer liber in zonele aglomerate: Vom merge in CNSU si ne vom sfatui cu virusologii si epidemiologii

Primarul general al Capitalei Gabriela Firea a afirmat, intrebata despre posibilitatea purtarii mastii de protectie in spatiile deschise, in zonele aglomerate, ca se va sfatui cu cei din Comitetul pentru Situatii de Urgenta si cu virusologii, respectiv epidemiologii.

Primar de pe litoral, despre purtarea mastii de protectie in spatii deschise: Este o masura aberanta care pune cruce turismului romanesc

Autoritatile de pe litoral protesteaza la adresa preconizatei reguli de purtare a mastii de protectie in spatiile deschise aglomerate: Este o masura aberanta care pune cruce turismului romanesc! Oamenii au venit in vacanta, la relaxare, cum poti sa-i obligi sa respecte niste reguli care se schimba de la o zi la alta?.

Primul judet in care masca devine obligatorie in spatii deschise. Prefect Arges: Masura e valabila pentru toate persoanele peste 5 ani si pentru toate localitatile

Arges este primul judet din Romania in care purtatul mastii devine obligatoriu in spatiile publice deschise, masura care intra in vigoare de miercuri dimineata. Anuntul a fost facut de pregectul de Arges, Emanuel Soare, care a precizat ca nu considera ca izolarea si carantina nu sunt solutii eficiente pentru judet.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2567 seconds )