Libnet.ro
UNICEF

10:30

Purtarea mastii va fi obligatorie in judetul Tulcea. Zonele vizate

Adevărul Adevărul,
Purtarea mastii va fi obligatorie in judetul Tulcea. Zonele vizate

La Prefectura Tulcea a avut loc o sedinta a Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta in cadrul careia a fost adoptata Hotararea 42 din 05. 2020 prin care s-a instituit obligativitatea purtarii mastii de protectie. continuă pe Adevărul

Purtarea mastii in spatii publice deschise devine obligatorie si in judetul Bacau

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Bacau a decis ca, incepand de miercuri, 5 august, sa fie obligatorie purtarea mastii de protectie in piete si targuri, in statii, precum si in parcarea Aeroporului George Enescu si in orice zona aglomerata unde nu se poate respecta masura distantarii fizice.

CORONAVIRUS |Purtarea mastii de protectie in spatiile publice deschise devine obligatorie si in judetul Vaslui

Purtarea mastii de protectie in spatiile publice deschise devine obligatorie, incepand de marti, in judetul Vaslui. Decizia a fost luata de Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta CJSU), iar.

CORONAVIRUS |Purtarea mastii de protectie in spatiile publice deschise, obligatorie in Amsterdam si Rotterdam

Masca de protectie devine obligatorie si in Olanda, in contextul pandemiei de coronavirus. incepand din 5 august, purtarea mastii in in spatiile publice deschise, aglomerate, va fi obligatorie in capitala.

Coronavirus: Din ce in ce mai multe orase din Franta impun purtarea mastii in exterior

Orasul francez Toulouse se va alatura unei liste de mai multe zeci de municipalitati care impun purtarea mastii in exterior, intr-un moment in care consiliul stiintific care indruma guvernul avertizeaza privind o posibila recrudescenta a epidemiei, relateaza AFP, citata de Agerpres.

Purtarea mastii de protectie, obligatorie si in judetul Olt. Care sunt zonele vizate

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Olt s-a intrunit pentru a institui purtarea obligatorie a mastii de protectie in spatiile deschise aglomerate pe raza judetului. Astfel, incepand de joi, 6 au.

Purtarea mastii in spatiile publice deschise devine obligatorie si in Olt. Care sunt zonele vizate

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta s-a intrunit marti, 4 august 2020, adoptand o hotarare prin care instituie purtarea obligatorie a mastii de protectie in spatiile aglomerate.

EXCLUSIV Masca devine obligatorie si in Capitala. Institutia Prefectului, pentru B1.RO: Va trebui purtata inclusiv in statiile de autobuz sau de tramvai, aflate in spatiul deschis. Care sunt zonele vizate de noile masuri

EXCLSUIV Prefectura Capitalei a confirmat pentru B1. RO ca in urma sedintei Comitetului Municipal pentru Situatii de Urgenta s-a luat decizia ca masca sa devina obligatorie, incepand de marti si in.

Purtarea mastii de protectie, obligatorie pe feriboturi si nave in Grecia

Guvernul grec impune obligatia purtarii mastii de protectie afara, la bordul feriboturilor si vapoarelor - incepand de marti si pana pe 18 august -, in urma cresterii ocuparii pe aceste nave, duminica, de la 65% in prezent la 85%, in pofida unei accelerari a epidemiei, a anuntat luni un purtator de cuvant al Executivului, Stelios Petsas, conform news. ro.

Ministrul german al Educatiei sustine purtarea mastii la clase

Ministrul german al Educatiei, Anja Karliczek, pledeaza pentru folosirea mastii la scoala, inainte de apropiata reluare a cursurilor in mai multe landuri state federale) ale tarii, care adopta fiecare propriile masuri de protectie in contextul pandemiei de coronavirus, relateaza EFE, preluata de Agerpres.

Cod galben de vreme rea in cinci judete: Care sunt zonele vizate (FOTO)

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri, o atentionare cod galben, de insabilitate atmosferica, valabila in intervalul 5 august, ora 15. 00 6 august, ora 2. Vizate sunt judetele Bihor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.3124 seconds )