Libnet.ro
UNICEF

05:45

Purtarea mastilor in afara locuintei, obligatorie in sase judete din Romania

Adevărul Adevărul,
Purtarea mastilor in afara locuintei, obligatorie in sase judete din Romania

Autoritatile locale din sase judete au luat pana luni dimineata decizia ca oamenii sa poarte masti sau alte forme de protectie a cailor respiratorie in afara locuintei. continuă pe Adevărul

Coronavirus: Un alt judet din Romania unde purtarea mastilor de protectie este obligatorie, de marti

Purtarea mastilor de protectie va fi obligatorie in judetul Bacau in toate spatiile publice, incepand de marti. O astfel de decizie a fost luata si de administratiile judetelor Maramures, Iasi, Galati si Valui.

De marti, purtarea mastilor de protectie devine obligatorie si in Bacau

Purtarea mastilor de protectie devine obligatorie incepand de marti si in Bacau. Se pot folosi esarfe, masti din panza sau orice alte tipuri de protectie care sa acopere nasul si gura.

Arad: Autoritatile judetene au decis ca este obligatorie purtarea mastilor in spatii publice

Autoritatile din judetul Arad au decis ca purtarea mastilor este obligatorie in spatiile publice, inclusiv in institutii sau magazine, fiind permisa si utilizarea celor textile, improvizate.

Primul oras din Romania in care purtarea mastilor devine obligatorie

Incepand de luni, 6 aprilie, galatenii vor fi obligati sa poarte masti cand ies din casa.

Mastile de protectie, obligatorii in cinci judete din Romania

Mastile de protectii devin obligatorii incepand de astazi in judetele Galati, Iasi, Vaslui, Suceava si Maramures. Comitetele pentru Situatii de Urgenta din aceste judete au hotarat sa fie obligatorie purtarea oricarei masti de protectie a gurii si nasului.

Orban, despre purtarea mastilor: in perioada actuala in care efectiv aceste masti nu se gasesc sau se gasesc la preturi foarte mari, nu poti impune o astfel de obligatie

Premierul Ludovic Orban considera ca nu poate fi impusa obligativitatea purtarii mastilor atata timp cat nu exista posibilitatea ca fiecare cetatean sa poate cumpara astfel de masti si acestea sa fie achizitionate la preturi decente.

Recomandarea Centrului American pentru Preventia si Controlul Bolilor despre purtarea mastilor simple din textile in spatii publice

Unele tari europene si-au actualizat recomandarile: mastile din materiale textile pot contribui la incetinirea epidemiei, mai ales daca sunt purtate in spatii unde distanta este dificil de mentinut.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )