Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primul oras din Romania in care purtarea mastilor devine obligatorie

Antena3 Antena3,
Primul oras din Romania in care purtarea mastilor devine obligatorie

Incepand de luni, 6 aprilie, galatenii vor fi obligati sa poarte masti cand ies din casa. continuă pe Antena3

Shenzhen devine primul oras din China care interzice consumul carnii de pisica si caine

Shenzhen devine primul oras din China care interzice comercializarea si consumul carnii de pisica si caine, urmand ca noua lege sa intre in vigoare la 1 mai, potrivit BBC News. Decizia vine in contextul in care epidemia de coronavirus a fost legata de consumul de carne de pe pietele de animale salbatice ceea ce a determinat autoritatile de la Beijing sa le interzica, la inceputul lunii februarie.

Primul oras din China care a interzis consumul de carne de pisica si caine. Decizia a fost luata in urma pandemiei de coronavirus

Shenzhen este primul oras din China care a interzis consumul de carne de caine si pisica, in urma pandemiei de coronavirus.

Primul oras din Romania unde gura si nasul trebuie obligatoriu acoperite la iesirea din casa

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta CJSU) a decis ca se impune purtarea mijloacelor de protectie a gurii si a nasului in spatiile publice de catre totii cetatenii din judet, se arata intr-o informare transmisa de Prefectura Galati.

Gura Humorului, primul oras din Romania care s-a autoizolat pentru a preveni infectiile cu noul coronavirus

Gura Humorului este primul oras din Romania care s-a autoizolat ca masura de protectie impotriva raspandirii infectiilor cu noul coronavirus.

Primul oras din Romania care s-a izolat de bunavoie din cauza pandemiei. Primar: Nu avem niciun bolnav. Trebuie sa ne protejam

Primarul de la Gura Humorulu, judetul Suceava, Marius Ursaciuc, a anuntat ca a luat decizia de a izola orasul, in contextul pandemiei de coronavirus. incepand de miercuri, 1 aprilie, la toate intrarile in localitate, inclusiv pe drumurile secundare, sunt filtre ale Politiei. in oras intra doar cei care trebuie sa mearga la serviciu sau au probleme medicalE.

Coronavirus: Un alt oras din judetul Suceava care limiteaza drastic circulatia localnicilor. Nu este permis accesul si nici intrarea in oras din alte localitati

Siret este al doilea oras din judetul Suceava care limiteaza circulatia pentru prevenirea infectarii localnicilor cu noul coronavirus. Mai exact, sunt interzise deplasarea oamenilor in afara orasului pentru cumparaturi si accesul in Siret al cetatenilor din afara orasului.

Medicii din Romania cer o lege prin care copiii lor sa aiba pensie de urmas, in cazul in care vor muri la datorie

Zeci de mii de cadre medicale din Romania cer, intr-o scrisoare deschisa adresata autoritatilor, o lege prin care copiii lor sa aiba pensie de urmas, in cazul in care vor muri la datorie.

CORONAVIRUS |Raed Arafat: Avem contractate 200 de ventilatoare pentru spitalele din Romania, dar data la care vor ajunge nu este certa (VIDEO)

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta a anuntat, sambata, ca au fost contractate 200 de ventilatoare pentru dotarea spitalelor din Romania, dar data la care acestea vor fi primite.

Cum se vede cresterea traficului de internet intr-o platforma in care sunt conectati peste 100 de operatori de retele din Romania: Cresteri de 50% pentru Facebook, Netflix si Google

Peste 100 de operatori de retele din Romania, furnizori de servicii de acces la internet, de servicii de continut, platforme de socializare, institutii guvernamentale ori financiar bancare fac schimb de trafic intre retelele lor prin intermediul platformei InterLAN, la un nivel de trafic zilnic total de pana la 235 Gbps, iar luna trecuta s-a inregistrat o crestere de aproximativ 10%, a declarat pentru HotNews. ro Eric Baleanu, presedintele Asociatiei Interlan. Cea mai mare crestere de aproximativ 50% in unele cazuri s-a observat in randul furnizorilor de servicii de continut: Facebook, Netflix, Google, Microsoft, Blizzard Entertainment etc, spune acesta.

Dancila: Doua treimi dintre medicii din Romania sunt femei. Iohannis, Orban si Vela, o rugaminte: spuneti un cuvant de apreciere pentru cele care salveaza Romania. Merita

Viorica Dancila, fostul premier, atrage atentia ca doua treimi din medicii din Romania sunt femei si le sugereaza lui Iohannis, Orban si Vela sa transmita aprecieri celor care in aceste zile salveaza Romania.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )