Libnet.ro
UNICEF

01:05

Purtarea mastilor de protectie, obligatorie in orasul Beclean pe timpul starii de urgenta

Adevărul Adevărul,
Purtarea mastilor de protectie, obligatorie in orasul Beclean pe timpul starii de urgenta

Sunt permise orice tip de masti de protectie, medicale sau artizanale, de unica folosinta sau reutilizabile, orice materiale care sa acopere nasul si gura in spatiul public inclusiv esarfe). continuă pe Adevărul

Coronavirus: Un alt judet din Romania unde purtarea mastilor de protectie este obligatorie, de marti

Purtarea mastilor de protectie va fi obligatorie in judetul Bacau in toate spatiile publice, incepand de marti. O astfel de decizie a fost luata si de administratiile judetelor Maramures, Iasi, Galati si Valui.

De marti, purtarea mastilor de protectie devine obligatorie si in Bacau

Purtarea mastilor de protectie devine obligatorie incepand de marti si in Bacau. Se pot folosi esarfe, masti din panza sau orice alte tipuri de protectie care sa acopere nasul si gura.

Arad: Autoritatile judetene au decis ca este obligatorie purtarea mastilor in spatii publice

Autoritatile din judetul Arad au decis ca purtarea mastilor este obligatorie in spatiile publice, inclusiv in institutii sau magazine, fiind permisa si utilizarea celor textile, improvizate.

Hotii de lemne primesc doi ani de inchisoare in plus, pe timpul starii de urgenta

Pe timpul starii de urgenta, pedepsele pentru o serie de infractiuni sunt majorate, avertizeaza mini.

Purtarea mastilor in afara locuintei, obligatorie in sase judete din Romania

Autoritatile locale din sase judete au luat pana luni dimineata decizia ca oamenii sa poarte masti sau alte forme de protectie a cailor respiratorie in afara locuintei.

Orban anunta cine va fi testat pentru Covid-19 Nu poti sa impui obligativitate mastilor cat timp nu sunt accesibile pentru cetateni

Premierul Ludovic Orban a declarat, duminica seara, la Digi 24, ca recomanda folosirea mastilor de protectie, insa nu poate fi impusa obligativitatea atata timp cat nu poate fi asigurata capacitatea de productie. Premierul mai spune ca nu toata lumea va fi testata pentru COVID-19, ci doar cele care prezinta suspiciuni. Arafat: Nu este nevoie de masca medicala ca sa va protejati, puteti improviza.

CORONAVIRUS |Masca de protectie, obligatorie si in Bacau. Care sunt judetele din aceeasi categorie

Presedintele Romaniei,Klaus Iohannis,a decis, luni, prelungirea starii de urgenta instituita pe 16 martie, cu inca o luna. Trebuie sa va avertizez ca nu e momentul sa ne relaxam. in.

Orban, despre purtarea mastilor: in perioada actuala in care efectiv aceste masti nu se gasesc sau se gasesc la preturi foarte mari, nu poti impune o astfel de obligatie

Premierul Ludovic Orban considera ca nu poate fi impusa obligativitatea purtarii mastilor atata timp cat nu exista posibilitatea ca fiecare cetatean sa poate cumpara astfel de masti si acestea sa fie achizitionate la preturi decente.

Ce se intampla cu amenzile primite in timpul starii de urgenta: avocatul poporul avertizeaza

De la declararea starii de urgenta pe teritoriul Romaniei, foarte multi oameni au fost amendati pentru ca nu respecta prevederile ordonantelor guvernamentale. Avocatul poporului are cateva.

Cum pot fi contestate sanctiunile aplicate in timpul starii de urgenta Avocatul Poporului: Jumatate din amenda se poate achita in 15 zile

Romanii care sunt amendati pentru incalcarea starii de urgenta vor putea sa plateasca in termen de 15 zile jumatate din valoarea amenzii aplicate de autoritati, si nu jumatate din minimul amenzii prevazut de lege, spune Avocatul Poporului. Institutia arata si in ce conditii pot fi contestate sanctiunile pentru incalcarea ordonantelor militare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )