Libnet.ro
UNICEF

10:00

Purtatorul de cuvant al Politiei Romane, mesaj halucinant pe Facebook. Cand aveti probleme, apelati la popi

Antena3 Antena3,
Purtatorul de cuvant al Politiei Romane, mesaj halucinant pe Facebook. Cand aveti probleme, apelati la popi

Purtatorul de cuvant al Politiei Romane, Ovidiu Munteanu, a postat un mesaj halucinant pe Facebook. Acesta spune ca toti cetatenii care-i critica pe politisti ar trebui sa nu mai fie protejati de Politie,. continuă pe Antena3

Purtatorul de cuvant al Politiei Romane, mesaj halucinant pe Facebook

Purtatorul de cuvant al Politiei Romane, Ovidiu Munteanu, a postat un mesaj halucinant pe Facebook. Acesta spune ca toti cetatenii care-i critica pe politisti ar trebui sa nu mai fie protejati de Politie,.

UPDATE: Mesaj iresponsabil al purtatorului de cuvant al Politiei Romane

In urma incidentului privind numarul de inmatriculare M*IEPSD, pagina de Facebook a Politiei Romane a fost asaltata de cetateni nemultumiti de faptul ca decizia de confiscare a placutelor de inmatriculare s-a facut ilegal. Nota discordanta a facut.

Reactia Politiei Romane, dupa mesaj publicat pe Facebook de purtatorul de cuvant al Brigazii Rutiere

Brigada Rutiera precizeaza, miercuri, ca mesajul postat pe pagina Politiei Romane de purtatorul de cuvant al institutiei, Ovidiu Munteanu, care a scris ca cei care jignesc politia sa apeleze in viitor la.

Prima reactie a sefului Politiei Romane in scandalul placutelor cu mesaj anti-PSD

Seful Politiei Romane, Ioan Buda, a declarat pentru Mediafax, ca masurile luate in privinta lui Razvan Stefanescu, soferul masinii M. PSD, nu sunt rezultatul unei presiuni politice si ca dosarul penal a fo.

Seful Politiei Romane, explicatii in cazul soferului cu numere de inmatriculare anti-PSD: A intrat in tara legal, insa imoral

Seful Politiei Romane, chestorul Ioan Buda, vine cu noi explicatii in scandalul soferului care a circulat cu un numar de inmatriculare care contine un mesaj injurios la adresa PSD. Buda sustine ca.

Seful Politiei Romane se contrazice cand explica de ce s-a ales cu dosar penal soferul cu placute anti-PSD

Seful Politiei Romane, Ioan Buda, se contrazice in declaratii cand este intrebat despre aplicarea Conventiei de la Viena, in care Romania este parte si in baza prevederilor careia politistii i-au deschis dosar penal soferului care circula cu numerele.

USR cere demisia conducerii Politiei Romane

Uniunea Salvati Romania USR) a cerut, astazi, demisia conducerii Politiei Romane pentru modul in care s-a actionat in cazul barbatului cu numar anti-PSD la masina, informeaza Agerpres.

Se cere demisia conducerii Politiei Romane

Uniunea Salvati Romania USR) a cerut, miercuri, demisia conducerii Politiei Romane pentru modul in care s-a actionat in cazul barbatului cu numar anti-PSD la masina. Uniunea Salvati Romania cere.

Seful Politiei Romane, despre soferul cu placute anti-PSD: A intrat in tara legal, dar imoral

Seful Politiei Romane, Ioan Buda, a declarat, miercuri, ca soferul masinii inmatriculate in Suedia cu numere anti-PSD a intrat in Romania legal din punct de vedere al actelor privind placutele de inmatriculare, dar imoral, informeaza Agerpres.

Seful Politiei Romane, noi declaratii despre scandalul placutelor anti-PSD: Soferul a intrat legal in tara, dar imoral

Seful Politiei Romane, Ioan Buda, a declarat, miercuri, ca soferul masinii inmatriculate in Suedia cu numere preferentiale a intrat in Romania legal din punct de vedere al actelor privind placutele de inmatriculare. Totusi, chestorul considera gestul soferului imoral.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )