Libnet.ro
UNICEF

23:30

Seful Politiei Romane, despre soferul cu placute anti-PSD: A intrat in tara legal, dar imoral

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Seful Politiei Romane, despre soferul cu placute anti-PSD: A intrat in tara legal, dar imoral

Seful Politiei Romane, Ioan Buda, a declarat, miercuri, ca soferul masinii inmatriculate in Suedia cu numere anti-PSD a intrat in Romania legal din punct de vedere al actelor privind placutele de inmatriculare, dar imoral, informeaza Agerpres. continuă pe Wall-Street Ro

Seful Politiei Romane se contrazice cand explica de ce s-a ales cu dosar penal soferul cu placute anti-PSD

Seful Politiei Romane, Ioan Buda, se contrazice in declaratii cand este intrebat despre aplicarea Conventiei de la Viena, in care Romania este parte si in baza prevederilor careia politistii i-au deschis dosar penal soferului care circula cu numerele.

Seful Politiei Romane, noi declaratii despre scandalul placutelor anti-PSD: Soferul a intrat legal in tara, dar imoral

Seful Politiei Romane, Ioan Buda, a declarat, miercuri, ca soferul masinii inmatriculate in Suedia cu numere preferentiale a intrat in Romania legal din punct de vedere al actelor privind placutele de inmatriculare. Totusi, chestorul considera gestul soferului imoral.

Seful Politiei Romane, explicatii in cazul soferului cu numere de inmatriculare anti-PSD: A intrat in tara legal, insa imoral

Seful Politiei Romane, chestorul Ioan Buda, vine cu noi explicatii in scandalul soferului care a circulat cu un numar de inmatriculare care contine un mesaj injurios la adresa PSD. Buda sustine ca.

Seful Politiei Romane, noi declaratii privind soferul cu numere obscene: A intrat legal, dar imoral in tara

Ioan Buda a facut noi precizari despre cazul soferului cu numere anti-PSD, care a ramas fara placute, fara permis si s-a ales cu dosar penal. Ioan Buda a sustinut in fata jurnalistilor ca.

Declaratii halucinante ale Politiei Romane privind soferul cu numere anti-PSD: in momentul intrarii in tara indeplinea conditiile legale, ulterior am stabilit ca a comis o infractiune (VIDEO)

Politia Romana a organizat luni o conferinta de presa special pentru a prezenta situatia soferului care a venit cu numerele de inmatriculare preferentiale din Suedia in care se transmitea un mesaj injurios la.

Seful Politiei Romne, despre masina cu mesaj anti-PSD: A intrat n tara legal, din punctul meu de vedere, ilegal ... imoral sa spun asa,pentru ca avea acea sintagma pe placutele de nmatriculare

Seful Politiei Romane, Ioan Buda, a declarat, miercuri, ca soferul masinii inmatriculate in Suedia cu numere preferentiale a intrat in Romania legal din punct de vedere al actelor privind placutele de inmatriculare, dar imoral din cauza numerelor cu o sintagma vulgara.

Prima reactie a sefului Politiei Romane in scandalul placutelor cu mesaj anti-PSD

Seful Politiei Romane, Ioan Buda, a declarat pentru Mediafax, ca masurile luate in privinta lui Razvan Stefanescu, soferul masinii M. PSD, nu sunt rezultatul unei presiuni politice si ca dosarul penal a fo.

Reactia sefului Politiei Romane in scandalul placutelor anti-PSD

In prima sa reactie publica, la Realitatea TV, cu privire la dosarul penal deschis pe numele lui Razvan Stefanescu, seful Politiei Romane, chestorul Ioan Buda, nu a reusit sa aduca mai multa lumina in acest caz.

Seful Brigazii rutiere, despre subalternul care le-a transmis romanilor sa nu mai apeleze la Politie, ci la popi, vecini si rude: Nu a anticipat faptul ca acel mesaj va fi preluat

Seful Brigazii Rutiere, Victor Gilceava, reactioneaza dupa ce purtatorul de cuvant al Politiei Romane le-a transmis romanilor ca, in viitor, sa apeleze la popi, vecini si rude atunci cand sunt.

USR cere demisia conducerii Politiei Romane

Uniunea Salvati Romania USR) a cerut, astazi, demisia conducerii Politiei Romane pentru modul in care s-a actionat in cazul barbatului cu numar anti-PSD la masina, informeaza Agerpres.

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )