Libnet.ro
UNICEF

15:45

Ar putea fi cea mai mare schimbare pentru sateliti si porneste din Europa

Playtech Playtech,
Ar putea fi cea mai mare schimbare pentru sateliti si porneste din Europa

Agentia Spatiala Europeana ESA) adopta o abordare neobisnuita pentru satelitii sai noi: inlocuirea fibrelor de carbon rezistente cu o versiune mai naturala fabricata din planta de in. continuă pe Playtech

Cea mai mare scoala din Buzau ramane inchisa si dupa expirarea perioadei de suspendare a cursurilor fata in fata

Pentru inca doua saptamani, cea mai mare unitate gimnaziala din judetul Buzau, Scoala nr. 11, ramane cu usile inchise. Asta, chiar daca vineri a expirat perioada de suspendare a cursurilor fata in fata din cauza cazurilor de COVID-19 inregistrate la inceputul lunii.

Moartea violenta a lui Mata Hari, cea mai mare spioana a tuturor timpurilor. Cum a fost executata

Margaretha Geertruida Zelle, cea cunoscuta ca Mata Hari, a fost o celebra dansatoare exotica olandeza. Ea a fost considerata cea mai mare spioana a timpurilor. De asemenea, aceasta a avut parte de o moarte violenta, dupa ce a fost condamnata de spionaj. Moartea violenta a lui Mata Hari, cea mai mare spioana a tuturor timpurilor .

Bogdan Hutuca: Cea mai mare investitie straina din istorie vine la Constanta. Banii vor sustine zeci de companii private si mii de angajati

Presedintele PNL Constanta, Bogdan Hutuca, sustine ca cele opt miliarde de dolari care ar urma sa fie cheltuite pentru centrala nucleara de la cernavoda ar fi cea mai mare investitie externa din istoria Romaniei.

Un sofer din Suceava a luat cea mai mare amenda data vreodata in Romania

Un sofer in varsta de 20 de ani, din Siret, judetul Suceava, a luat cea mai mare amenda data vreodata in Romania, dupa ce a comis nu mai putin de 16 contraventii la regimul rutier, in decurs de numai cateva zeci de minute.

Italia, cea mai mare crestere a cazurilor de infectare cu noul coronavirus de la inceputul pandemiei

Italia inregistreaza cea mai mare creste a cazurilor de infectare cu noul coronavirus de la inceputul pandemiei. in ultimele 24 de ore s-au inregistrat peste 8. 000 de cazuri si 83 de decese dublu fata de ziua precedenta). Pana in acest moment nu se ia in calcul un nou lockdown national, spune premierul Giuseppe Conte, adaugand ca totul va depinde de comportamentul comunitatii . Regiunile, insa, au inceput sa ia masuri drastice.

Record negativ in Italia. Peste 8000 de noi infectari cu COVID-19, cea mai mare valoare de la debutul pandemiei

Italia a inregistrat cea mai mare crestere a cazurilor de infectare cu noul coronavirus de la debutul pandemiei. Peste 8. 000 de cazurisi 83 de decese dublu fata de ziua precedenta) s-au inregistrat in.

Cea mai mare investitie straina din istorie vine la Constanta. Liderul PNL Bogdan Hutuca: Toti romanii vor beneficia de energie mai ieftina si mai sigura

Presedintele filialei PNL Constanta, Bogdan Hutuca, anunta cea mai mare investitie straina din istorie in judet. Potrivit liderului liberal este vorba despre o investitie americana de opt miliarde de.

Cum se face sosul Bechamel. Cea mai simpla reteta pentru incepatori VIDEO

Considerat regele sosurilor albe, Bechamel poate da mari batai de cap gospodinelor daca nu stiu exact cum se face. Aceasta este cea mai simpla reteta, cu ea nu vei da gres niciodata! Cea mai simpla reteta de sos Bechamel Italienii il numesc besciamella, noi il numim besamel si cu totii il folosim in numeroase retete, .

ZIUA NATIONALA A COMERTULUI ELECTRONIC: Romania este tara cu cea mai mare crestere din UE, peste 30%

Europa de Est marcheaza cea mai importanta evolutie de pe continent, de aproximativ 27%, in timp ce Romania depaseste aceasta medie, estimarile fiind de crestere cu cel putin 30% pana la finalul anului. Totusi, pentru ca acest avans sa poata fi sustinut, este nevoie de competente digitale, in conditiile in care doar 2 din 10 romani care utilizeaza Internetul in mod regulat au facut cumparaturi online in ultimul an, conform unui comunicat trimis redactiei.

Aurescu anunta ca mai sunt 6 zile in care romanii din diaspora se pot inscrie pentru votul prin corespondenta la parlamentare: E cea mai sigura cale pentru a va proteja sanatatea

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, face apel la romanii din strainatate sa se inscrie pentru votul prin corespondenta la alegerile parlamentaredin 6 decembrie, termenul expirand in 21 septembrie. El spune ca este cea mai sigura cale pentru protejarea sanatatii, in contextul pandemiei de COVID-19. Pana acum, 24. 732 de romani s-au inscris pentru votul prin corespondenta, iar 3. 939 pentru votul la urne.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )