Libnet.ro
UNICEF

07:45

ZIUA NATIONALA A COMERTULUI ELECTRONIC: Romania este tara cu cea mai mare crestere din UE, peste 30%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ZIUA NATIONALA A COMERTULUI ELECTRONIC: Romania este tara cu cea mai mare crestere din UE, peste 30%

Europa de Est marcheaza cea mai importanta evolutie de pe continent, de aproximativ 27%, in timp ce Romania depaseste aceasta medie, estimarile fiind de crestere cu cel putin 30% pana la finalul anului. Totusi, pentru ca acest avans sa poata fi sustinut, este nevoie de competente digitale, in conditiile in care doar 2 din 10 romani care utilizeaza Internetul in mod regulat au facut cumparaturi online in ultimul an, conform unui comunicat trimis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Romania este in top 5 mondial la imprumuturi in 2020

Romania este tara din Europa care s-a imprumutat cel mai mult de pe pietele internationale de la inc.

Festivitati fara fasole si vin fiert, de Ziua Nationala

Ziua Nationala a Romaniei si sarbatorile de iarna sunt marcate de situatia epidemiologica generata de pandemia de COVID-19. Anul acesta, buzoienii nu se vor mai bucura de traditionala fasole cu carnati de 1 Decembrie.

IOHANNIS, DESPRE COMBATEREA SCHIMBARILOR CLIMATICE: Pentru Romania este foarte important ca in faza de tranzitie sa folosim gazul natural

Presedintele Klaus Iohannis a adelcrata, joi, la Bruxelles, ca n ceea ce piveste combaterea schimbarilor climatice, Romania este dispusa sa accepte inte ambitioase pentru 2030, dar nu va face acest lucru neconditional. Sedul statului considera ca este important ca, in perioada de tranzitie, sa fim lasati sa le anelem mixul energetic, iar Romania sa se poata baza pe gazul natural, conform news. ro.

Romania este la un pas de o condamnare la CEDO pentru ca nu respecta drepturile minoritatilor sexuale

Presedintele Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii spune ca Romania este foarte aproape de o condamnare CEDO pentru ca nu respecta relatiile intre persoanele de acelasi sex, potrivit.

COSMIN VLADIMIRESCU, SEFUL MASTERCARD ROMANIA: Numarul tranzactiilor cu cardul a ajuns, in Romania, la 395 de milioane, in T2

Numarul de tranzactii cu cardul a crescut in ultimul an in Romania de la 353 de milioane, in trimestrul 2 din 2019, la 395 de milioane in aceeasi perioada a anului in curs, a afirmat, astazi, Cosmin Vladimirescu, country manager Mastercard Romania, la prima editie a evenimentului Ziua Nationala a Comertului Electronic.

COSMIN VLADIMIRESCU, SEFUL MASTERCARD ROMANIA: Bugetul Romaniei pierde anual o treime din TVA

Capacitatea Romaniei de a colecta mai mult TVA nu creste la fel de mult ca in alte tari, iar datele oficiale ale Comisiei Europene arata ca bugetul tarii pierde anual o treime din neincasarea TVA, a declarat, astazi, Cosmin Vladimirescu, country manager Mastercard Romania, la prima editie a evenimentului Ziua Nationala a Comertului Electronic.

SABIN SARMAS, PRESEDINTELE ADR: Ghiseul.ro reprezinta un indicator puternic al digitalizarii in Romania

Platforma Ghiseul. ro reprezinta un indicator puternic pentru tot ce se intampla in ultima perioada in Romania pe zona de digitalizare, a declarat, astazi, presedintele Autoritatii pentru Digitalizarea Romaniei ADR), Sabin Sarmas, la prima editie a evenimentului Ziua Nationala a Comertului Electronic.

Ludovic Orban: Romania este singura tara din UE care a crescut investitiile

Ludovic Orban a spus la videoconferinta News. ro RoInvest ca tara noastra este singurul stat membru.

IOHANNIS: Romania este mult sub media UE in ce priveste integrarea tehnologiei digitale sau utilizarea serviciilor online

Presedintele Klaus Iohannis arata ca Romania se situeaza mult sub media Uniunii Europene in privinta integrarii tehnologiei digitale sau a utilizarii serviciilor online, punctand ca viitoarea guvernare trebuie sa se dedice consolidarii avantajelor competitive pe care tara noastra le detine, conform Agerpres.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )