Libnet.ro
UNICEF

19:45

Putin actioneaza rapid in Republica Moldova. S-a semnat un protocol de cooperare economica Moscova - Chisinau. Urmeaza o intalnire Putin - Dodon

România Liberă România Liberă,
Putin actioneaza rapid in Republica Moldova. S-a semnat un protocol de cooperare economica Moscova - Chisinau. Urmeaza o intalnire Putin - Dodon

La Moscova a fost semnat un protocol privind cooperarea economica intre Republica Moldova si Rusia. continuă pe România Liberă

Cum vor fondatorii campusului antreprenorial Dreamups sa schimbe imaginea mediului de afaceri din Republica Moldova

Dreamups, initiativa apartinand catorva antreprenori din Republica Moldova, a aparut anul acesta si isi propune sa transforme Moldova si Europa de Est intr-un centru al startup-urilor globale. Poate suna ca un obiectiv indraznet, insa Republica Moldova.

Un barbat invalid din Republica Moldova, acuzat ca a batut doi politisti si a vandalizat o masina de politie (VIDEO)

Nicolae Ceban, un barbat din Republica Moldova, este acuzat ca ar fi batut doi politisti si pe langa asta, le-ar fi deteriorat si masina. Pe de alta parte, acesta declara ca sunt niste minciuni,.

Relatia Romaniei cu Republica Moldova, discutata azi in sedinta CSAT

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii a fost convocat pentru o sedinta, marti, la ora 11. 00, pe agenda aflandu-se strategia de actiune pe termen mediu si lung privind relatia Romaniei cu Republica Moldova si planul de intrebuintare a fortelor armate ale Romaniei care se trimit la misiuni si operatii in afara teritoriului statului roman in anul 2017.

CSAT discuta, marti, strategia privind relatia cu Republica Moldova

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT) se va reuni marti, pe ordinea de zi a sedintei figurand subiecte precum strategia de actiune, pe termen mediu si lung, privind relatia Romaniei cu Republica Moldova si planul de intrebuintare a fortelor armate ale Romaniei care se trimit la misiuni si operatii in afara teritoriului statului roman in anul 2017, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale remis redactiei.

Relatia Romaniei cu Republica Moldova, pe ordinea de zi a sedintei CSAT de marti

Presedintele Klaus Iohannis va conduce, marti, sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii, care va avea loc la Palatul Cotroceni. Printre subiectele de pe ordinea de zi va fi strategia de actiune, pe termen mediu si lung, privind relatia Romaniei cu Republica Moldova.

Presedintele ales Igor Dodon sustine ca n-ar trebui sa existe armate nici in Transnistria, nici in Republica Moldova 9474;INTERVIU DW

Presedintele ales al Republicii Moldova, Igor Dodon, a declarat, intr-un interviu publicat de Deutsche Welle, ca n-ar trebui sa existe armate nici in Transnistria nici in Moldova.

Interviu DW. Presedintele ales Igor Dodon sustine ca n-ar trebui sa existe armate nici in Transnistria, nici in Republica Moldova

Presedintele ales al Republicii Moldova, Igor Dodon, si-a exprimat opinia, intr-un interviu publicat de Deutsche Welle, ca n-ar trebui sa existe armate nici in Transnistria nici in Moldova.

Simona Halep, invitata in Republica Moldova de catre Marina Tauber. Tatal jucatoarei a REFUZAT!

Simona Halep este la fel de iubita si peste Prut. Cu ocazia unei vizite a tatalui ei, Stere Halep, in Republoca Moldova, Maria Tauber, sefa Federatiei Moldovene de tenis, a lansat o invitatie pentru Simona.

Ce asteapta Romania de la Republica Moldova in era Dodon

Romania sustine in continuare parcursul european al Republicii Moldova, chiar daca noul presedinte, socialistul Igor Dodon, sustine ca Acordul de asociere cu UE a fost o mare greseala pentru Chisinau.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2456 seconds )