Libnet.ro
UNICEF

01:05

Interviu DW. Presedintele ales Igor Dodon sustine ca n-ar trebui sa existe armate nici in Transnistria, nici in Republica Moldova

România Liberă România Liberă,
Interviu DW. Presedintele ales Igor Dodon sustine ca n-ar trebui sa existe armate nici in Transnistria, nici in Republica Moldova

Presedintele ales al Republicii Moldova, Igor Dodon, si-a exprimat opinia, intr-un interviu publicat de Deutsche Welle, ca n-ar trebui sa existe armate nici in Transnistria nici in Moldova. continuă pe România Liberă

Presedintele ales Igor Dodon sustine ca n-ar trebui sa existe armate nici in Transnistria, nici in Republica Moldova 9474;INTERVIU DW

Presedintele ales al Republicii Moldova, Igor Dodon, a declarat, intr-un interviu publicat de Deutsche Welle, ca n-ar trebui sa existe armate nici in Transnistria nici in Moldova.

Presedintele abia ales al Republicii Moldova, Igor Dodon, se duce la Moscova in vizita privata. Ce urari a primit la plecare

Presedintele ales al Republicii Moldova, Igor Dodon, a anuntat duminica, pe pagina lui de Facebook, ca pleaca la Moscova intr-o vizita privata.

Presedintele ales al Republicii Moldova, Igor Dodon, merge la Moscova in vizita privata. Ce urari a primit la plecare

Presedintele ales al Republicii Moldova, Igor Dodon, a anuntat duminica, pe pagina lui de Facebook, ca pleaca la Moscova intr-o vizita privata.

Igor Dodon: Acordul cu UE va fi in continuare implementat. Este posibil un referendum sa vedem unde mergem

Presedintel ales al Moldovei, Igor Dodon a afirmat, intr-un interviu acordat TVR, ca Acordul de Asociere cu Uniunea Europeana va fi in continuare implementat, insa a spus ca este posibil, la un moment dat, un referndum prin care moldovenii sa decida.

Iulian Chifu: La Igor Dodon, viitor Presedinte la Chisinau, nu cainele da din coada, ci coada da din caine

Alegerile din Republica Moldova s-au incheiat si au consemnat un rezultat care aduce in fotoliul de presedinte ales direct pe Igor Dodon, Presedintele PSRM, partid pro-rus, cu program promovand si aparand direct interesele ruse la Chisinau, scrie analistul Iulian Chifu pe blogul sau de pe adevarul. ro.

Igor Dodon a plecat la Moscova

Noul presedinte ales al Republicii Moldova, Igor Dodon, a plecat duminica, 27 noiembrie, intr-o vizita neoficiala la Moscova.

RAZBOI ROMANO-MOLDOVEAN: Igor Dodon, iNFURIAT la culme de Traian Basescu: Uneori e mai bine sa nu ai deloc experienta politica, decat sa ai una ca a lui

In urma declaratiei pe care a facut-o cu ocazia vizitei sale in Republica Moldova, Traian Basescu si-a atras comentarii acide din partea lui Igor Dodon. Nu mai intreba poporul, ia-o spre.

Igor Dodon a inaugurat, la TVR, razboiul rece dintre Romania si Moldova

Partidele politice de la Bucuresti resping retorica lui Igor Dodon, cel care a cerut ratificarea Tratatului de frontiera dintre Romania si Republica Moldova, incetarea promovarii ideilor unioniste si acceptarea faptului ca romanii si moldovenii au istorii separate.

NU sunt PROROMAN. Igor Dodon RESPINGE UNIREA Romaniei si a Republicii Moldova, spunand ca limba sa este moldoveneasca

Igor Dodon, noul presedinte al Republicii Moldova a tinut sa precizeze ca nu este antiroman, romanii si moldovenii fiind frati, cu radacini comune, dar fiecare la casa lui. Eu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )