Libnet.ro
UNICEF

11:30

Putin romani stiu asta! Ce se sarbatoreste pe 15 mai, data la care ar trebui sa inceapa relaxarea restrictiilor

Antena3 Antena3,
Putin romani stiu asta! Ce se sarbatoreste pe 15 mai, data la care ar trebui sa inceapa relaxarea restrictiilor

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, miercuri, ca dupa data de 15 mai, ar putea sa inceapa o relaxare a restrictiilor impuse de autoritati in contextul epidemiei de coronavirus. continuă pe Antena3

Rafila: Copiii trebuie sa iasa, sa se joace, sa alerge. 15 mai - o data rezonabila

Copiii trebuie sa iasa, sa se joace, sa alerge, iar probabil ca data de 15 mai este o data rezonabila pentru Romania, spune prof. dr. Alexandru Rafila, citat de Mediafax: Trebuie sa ne gandim si la persoanele varstnice, care trebuie incurajate sa faca miscare in cursul serii, cand circulatia este redusa. De mai bine de o luna copiii Romaniei stau in casa. Medicii spun ca sanatatea lor poate fi afectata din cauza lipsei miscarii si a soarelui. in Spania premierul are de gand sa relaxeze aceasta restrictie din 27 aprilie, astfel incat copiii sa poata lua aer curat.

Cristian Tudor Popescu, despre relaxarea masurilor de la 15 mai: A fost o iesire de imagine a Presedintelui

Cristian Tudor Popescu a declarat ca anuntul presedintelui Klaus Iohannis privind o usoara relaxare a restrictiilor de circulatie dupa 15 mai a fost o iesire de imagine a Presedintelui.

Putini romani stiu asta! Cum se gateste corect sparanghelul

Sparanghelul, o planta ce nu este apreciata la adevarata ei valoare in gospodariile romanesti, are numeroase beneficii pe care le poate aduce sanatatii tale.

Ce se intampla cu declaratia pe propria raspundere, din 15 mai. Nelu Tataru, anunt pentru romani

S-a aflat ce se intampla cu declaratia pe propria raspundere, din 15 mai, de cand se relaxeaza restrictiile de lupta impotriva infectiei cu coronavirus. Anuntul a fost facut deMinistrul Sanatatii, Nelu Tataru. Ce se intampla cu declaratia pe propria raspundere, din 15 mai Perspectiva ridicarii primelor restrictii este data de 15 mai. Dar exista niste .

Ce e pasaportul coronavirus si cine ti l-ar putea cere dupa data de 15 mai

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca dupa data de 15 mai lucrurile ar trebui sa reintre, treptat, in normal. Numai ca vor exista cateva conditii. Ti s-ar putea cere inclusiv un.

Alexandru Rafila: Probabil ca 15 mai este o data rezonabila pentru o relaxare a restrictiilor care sa permita copiilor sa iasa din casa, sa alerge, sa se joace. Cei varstnici ar putea face miscare seara

Probabil ca data de 15 mai este una rezonabila pentru o relaxare a restrictiilor, care sa le permita copiilor sa iasa din casa, sa se joace si sa alerge, dar care ar putea sa incurajeze si persoanele.

Klaus Iohannis: Dupa 15 mai vom putea circula liber. Va fi obligatorie purtarea mastii

Presedintele a anuntat ca dupa data de 15 mai, vom putea circula liberi. De asemenea toata lumea va fi obligata sa poarte masti de protectie in spatiile publice inchise, dar si in transportul public in comun.

CORONAVIRUS. Klaus Iohannis: Dupa 15 mai, toata lumea va fi obligata sa poarte masti de protectie in spatiile publice inchise si in mijloacele de transport in comun. Vom putea sa ne deplasam fara sa trebuiasca sa declaram unde mergem si de ce (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, miercuri, primele masuri de relaxare a restrictiilor care vor intra in vigoare dupa data de 15 mai. Una dintre acestea prevede obligatia ca cetatenii sa poate masti de.

Se vede luminita de la capatul tunelului. Presedintele Klaus Iohannis a vorbit despre iesirea din izolare dupa 15 mai

Intr-o interventie televizata care a avut loc, marti, presedintele Klaus Iohannis a vorbit pentru prima data despre relaxarea masurilor luate de autoritati pentru impiedicarea raspandirii noului virus gripal in Romania.

Raed Arafat, despre relaxarea masurilor din 15 mai. Cum vor fi, de fapt, implementate masurile

Raed Arafat, secretar de stat in ministerul Sanatatii, a declarat ca odata cu relaxarea restrictiilor din data de 15 mai, nu inseamna ca pericolul a trecut. Acesta spune ca relaxarea se va face treptat si ca in perioada de dupa vor exista unele recomandari de sanatate publica. Raed Arafat, despre relaxarea masurilor din 15 mai.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,262 seconds )