Libnet.ro
UNICEF

16:30

Putina branza cu folclor pentru primarul care este VIDEO

Antena3 Antena3,
Putina branza cu folclor pentru primarul care este VIDEO

In editia de joi a emisiunii Se intampla in Romania, realizata de Maria Coman, a existat si un moment amuzant, gratie colegilor din regie. Despre ce este vorba, vedeti in materialul urmator. Marian. continuă pe Antena3

Secretar de stat: Salariul nu este o problema pentru romanii care revin in tara. Aici pot face mai multe cu bani mai putini

Bogdan Stanoevici a declarat, miercuri, ca salariul nu este o problema pentru romanii care doresc sa revina in tara. Secretarul de stat in Ministerul Culturii este de parere ca romanii plecati la munca in.

Stanoevici: salariul nu este o problema pentru romanii care doresc sa revina in tara

Secretarul de stat in Ministerul Culturii Bogdan Stanoevici a declarat, miercuri, ca salariul nu este o problema pentru romanii care doresc sa revina in tara, explicand ca acestia au acasa mult mai multe lucruri de facut, cu mult mai putini bani.

iOS 8.4 ti-a stricat GPS-ul la iPhone. Care este solutia?

La scurt timp dupa lansarea noului iOS 8. 4, au aparut online mai multe rapoarte de utilizatori care au inceput sa aiba probleme cu GPS-ul. Care este solutia? Saptamana trecuta cei de la Apple au lansat cea mai noua versiune a sistemului lor de operare pentru portabile. Pe langa cateva remedieri de bug-uri si mult asteptatul [] iOS 8. 4 ti-a stricat GPS-ul la iPhone. Care este solutia? Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Aplicatii pentru vacanta care iti vor face vara mai frumoasa

Aplicatii pentru vacanta sunt numeroase atat pe Play Store cat si pe App Store, insa in acest articol le-am inclus doar pe cele mai utile. Impactul pe care dispozitivele inteligente l-a avut asupra modului in care calatorim a fost urias. Avand la baza cantitatea nelimitata de informatii disponibila pe internet, acestea au facut vacantele mai [] Aplicatii pentru vacanta care iti vor face vara mai frumoasa Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Victor Ponta are un mesaj pentru romanii care l-au sustinut. Vezi prima fotografie cu premierul in spitalul din Istanbul

La doua ore de la aparitia publica, premierul Victor Ponta a postat pe Facebook un mesaj pentru romanii care l-au sustinut cat a fost internat, dar si pentru medicii turci care l-au ingrijit. Multumesc tuturor.

VIDEO Cand este recomandat tratamentul ortodontic la adulti? Dr. Sovaiala Alexandra: Riscul de aparitie a cariilor este mai mare pentru persoanele care au purtat aparat dentar

Tratamentul ortodontic in cazul adultilor poate fi indicat in numeroase situatii si este important sa fie aplicat corect. Dr. Sovaiala Alexandra a vorbit despre aparatele dentare, despre cazurile specifice in care o persoana are nevoie de un tratament ortodontic, despre riscul de recidiva, dar si despre cele mai bune metode de igienizare. Igienizarea in timpul purtarii aparatului dentar este de o importanta majora. Riscul de aparitie a cariilor sau a problemelor gingivale, paradontale in aceasta situatie este mai crescut, a precizat Dr. Sovaiala Alexandra, medic specialist ortodontie si ortopedie dento faciala.

Facebook introduce o metoda mai desteapta pentru redarea de clipuri video

Incercand sa faciliteze navigarea prin News Feed si redarea de clipuri video de lunga durata, Facebook experimenteaza o noua metoda de redare. Daca v-ati facut un obicei din redarea de clipuri video pe Facebook, s-ar putea sa va fie foarte greu sa rezistati tentatiei de a naviga prin News Feed in timp ce respectul clip [] Facebook introduce o metoda mai desteapta pentru redarea de clipuri video Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Printul George foloseste un apelativ dragalas pentru Regina Marii Britanii (VIDEO)

Familia regala si-a botezat mezina, duminica, intr-o ceremonie la care au fost prezenti 21 de invitati oficiali, dar si membri ai familiei, timp in care printul George nu s-a dezlipit de tatal sau. Dupa.

Ponta AMANA majorarea indemnizatiilor la demnitari. Care este motivul

Guvernul va amana majorarea indemnizatiilor pentru demnitari, a anuntat premierul Ponta, spunand ca el nu a fost de acord cu aceasta crestere, dar ca stia ca masura este agreata si de presedintele Klaus Iohannis.

Utile: Scapa de pietrele la rinichi in zece zile; Vindeca migrenele cu apa. Afla care este metoda; Te bronzezi repede cu un ingredient din bucatarie

Alimente pentru un ficat sanatos. Ficatul seamana cu un sistem de filtrare care aduna toate toxinele nocive pentru organism. De aceea este indicat. Ce sa nu faci niciodata pe canicula. Canicula este partea neplacuta a verii, insa nu inseamna ca trebuie sa o lasi sa te afecteze. Vezi ce sa nu faci niciodata.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2455 seconds )