Libnet.ro
UNICEF

06:30

Rabla 2013 a inceput cu un val urias de nemultumiri - Peste tot tichetele s-au terminat la primele ore, unii au furat startul, distribuindu-le de vineri

Hotnews Hotnews,
 Rabla 2013 a inceput cu un val urias de nemultumiri - Peste tot tichetele s-au terminat la primele ore, unii au furat startul, distribuindu-le de vineri

Luni a inceput inscrierea cetatenilor, firmelor si institutiilor in Programul Rabla, un sfert din cele 17. 000 de tichete destinate persoanelor fizice fiind distribuite colectorilor validati intr-o prima etapa, dar lucrurile au scapat de sub control din cauza cererii foarte mari. In toate judetele tichetele s-au terminat la prima ora, nemultumirile au fost mari, iar cativa distribuitori au dat tichetele inca de vineri sau sambata, fiindca oamenii stateau cu rablele de zile bune in fata REMAT-urilor, noteaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Tichetele RABLA 2013 s-au epuizat in cateva minute

Tichetele Rabla 2013 s-au dat ca painea calda. Cele doua centre de colectare au epuizat tichetele intr-un timp record. Asta si din cauza numarului extrem de mic de tichete repartizate judetului nostru, doar 52.

RABLA 2013: cererea mare a epuizat voucherele in mai putin de 2 ore

Programul Rabla a demarat luni cu 25% din cele 17. 000 de tichete destinate persoanelor fizice, acestea fiind epuizate in mai putin de doua ore in toata tara. Sistemul a creat nemultumiri, unii oameni care au asteptat si trei saptamani pentru a-si casa.

Rabla 2013 a inceput. Vezi detalii!

Programul de innoire a parcului auto din Romania a demarat astazi, un sfert din cele 17. 000 de tichete destinate persoanelor fizice fiind distribuite colectorilor validati.

Start pentru RABLA 2013. Programul demareaza luni

Se da startul Programului RABLA. incepand de luni, 10 iunie, persoanele fizice si juridice se pot inscrie in acest program. Pentru 2013, au fost depuse din partea operatorilor economici autorizati sa.

Tichetele Rabla s-au epuizat intr-o ora. Unele centre de colectare au furat startul programului

Chiar daca programul Rabla 2013 a inceput oficial luni, mai multi colectori au distribuit tichetele inca de vineri sau sambata. Voucherele s-au epuizat in mai putin de o ora, ceea ce a declansat un val urias de nemultumiri in randul colectorilor si al celor care doreau sa scape de rable pentru a-si cumpara un autoturism nou.

Programul Rabla a inceput cu scandal: Peste 100 de proprietari de masini vechi au blocat intrarea in curtea REMAT

A fost scandal azi-noapte la Rematul de pe Soseaua de Centura a Capitalei. Peste 100 de proprietari de autoturisme vechi au blocat una din intrari, dupa ce au observat ca mai multe masini au fost aduse pe.

Programul Rabla a inceput cu scandal. Peste 100 de proprietari de masini vechi au blocat intrarea in curtea REMAT

A fost scandal azi-noapte la Rematul de pe Soseaua de Centura a Capitalei. Peste 100 de proprietari de autoturisme vechi au blocat una din intrari, dupa ce au observat ca mai multe masini au fost aduse pe.

Subiectele Zilei: Viitura de pe Dunare intra in Romania. Veriga slaba din planul de urgenta anti-inundatii; Prima etapa a programului Rabla 2013 incepe astazi; Componenta, schimbata de azi, a Curtii Constitutionale va reusi sa mentina regulile statului d

Portul Constanta, groapa de gunoi a Europei?Pe nava Flaminia, care se afla in acest moment in portul Constanta, s-ar afla circa 3. 000 de tone. DW: Cum devii german. Din 2005, imigrantilor li se ofera cursuri sperciale de integrare. Pot astfel de programe duce la rezultatul scontat? Un film.

BACALAUREAT 2013 A inceput Bac-ul. Sfaturile profesorilorpentru proba orala la Romana

Examenul de Bacalaureat a inceput astazi cu proba orala la Limba si Literatura Romana. Peste 180. 000 de candidati intra, de astazi, in examenul de Bacalaureat, care debuteaza cu proba de Evaluare a competentelor lingvistice de comunicare orala in limba romana.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2367 seconds )