Libnet.ro
UNICEF

23:45

RABLA 2019. Anunt de ultima ora legat de programul RABLA 2019

Antena3 Antena3,
RABLA 2019. Anunt de ultima ora legat de programul RABLA 2019

Romanii se pot inscrie, incepand de vineri, in programele Rabla Clasic si Rabla Plus, editiile 2019, bugetul alocat pentru acest an fiind de 320 de milioane de lei. RABLA 2019 Le spun tuturor. continuă pe Antena3

Programul Rabla 2019 demareaza pe 12 aprilie. Iata conditiile si ce masini puteti cumpara

Programul Rabla 2019 demareaza pe 12 aprilie cu o prima de casare de 6. 500 lei, care poate ajunge la 9. 200 de lei daca doriti sa achizitionati o masina noua hibrida.

Rabla 2019: cati bani primesti de la stat sa iti iei, in sfarsit, masina buna

Incepand de vineri, romanii care vor sa isi achizitioneze o masina prin programele Rabla Clasic si Rabla Plus pot depune cererile de inscriere la producatorii validati. in ceea ce priveste persoanele juridice care vor sa acceseze programele, acestea trebuie sa depuna dosare de acceptare la Administratia Fondului pentru Mediu. in 2019, suma alocata este de [] .

Rabla 2019, inaugurat miercurea, dar incepe vinerea. De ce s-a dus ministrul Gratiela Gavrilescu tocmai la Titu

Incep programele Rabla Clasic si Rabla Plus. insa, nu imediat. Sau nu imediat dupa lansare. Ministrul Mediului, Gratiela Leocadia Gavrilescu, a mers la Titu, Dambovita pentru a porni cele doua programe guvernamentale de innoire a parcului auto. A ales aceasta locatie pentru ca la Titu se afla un centru de testare auto a grupului Renault.

LOTO 6/49. Numerele extrase joi 11 aprilie 2019. Anunt important facut de Loterie

LOTO 6 din 49 din 11 aprilie2019. Numerele, in curand pe Antena3. ro. Loto 5 din 40 din 11 aprilie 2019. Numerele, in curand pe Antena3. ro. Joker din 11 aprilie2019.

EUROVISION 2019. Anunt-soc facut de organizatori

Cantareata americana Madonna va sustine un recital in calitate de invitat special pe scena concursului muzical Eurovision 2019, care se va desfasura luna viitoare in Israel, au anuntat luni.

Viorica Dancila, declaratii de ultima ora: anul 2019 va fi anul investitiilor pentru dezvoltarea Romaniei, iar infrastuctura de transport este un domeniu cheie

Premierul Vioricica Dancila a explicat, miercuri, in sedinta de guvern situatia curentaa actelor normative aprobate si impactul lor pe termen lung, in ceea ce priveste infrastructura Romaniei, dar si in.

Viorica Dancila, declaratii de ultima ora: Anul 2019 va fi anul investitiilor pentru dezvoltarea Romaniei, iar infrastuctura de transport este un domeniu cheie

Premierul Vioricica Dancila a explicat, miercuri, in sedinta de guvern situatia curentaa actelor normative aprobate si impactul lor pe termen lung, in ceea ce priveste infrastructura Romaniei, dar si in.

ULTIMA ORA: Radu Gheorghe S-A SINUCIS! Ce a scris in BILETUL de ADIO! Vestea care A SOCAT toata ROMANIA

Veste soc in Romania! Omul de afaceri Radu Gheorghe s-a sinucisin locuinta pe care o detinea in comuna Nicolae Titulescu.

Klaus Iohannis, declaratii de ultima ora la Cotroceni: Europa are nevoie de un nou suflu antreprenorial

Presedintele Klaus Iohannis a participat, miercuri,la Forumul European pentru Antreprenoriat European Entrepreneurship Forum), organizat la Palatul Cotroceni. La Consiliul European de luna trecuta am.

Balint, OTP: Cu o taxa de 0,2 - 0,4%, bancile pot sa traiasca in 2019. Dupa ultima varianta a Ordonantei Taxelor, ma astept la o crestere economica de 3,5%

Economia Romaniei va creste anul acesta cu un procent de 3,5%, iar bancile vor putea sa treaca, in cele din urma, peste taxa pe active introdusa de OUG 114 Ordonanta Taxelor), anticipeaza Csaba Balint, analist macroeconomic in cadrul OTP Bank Romania.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )