Libnet.ro
UNICEF

12:00

Rabla Plus o ia din loc: cati bani primesti de la stat ca sa treci pe electrice

Playtech Playtech,
Rabla Plus o ia din loc: cati bani primesti de la stat ca sa treci pe electrice

Dupa ce programul Rabla clasic a inceput in urma cu o saptamana, acum e momentul Rabla Plus. Programul e lansat oficial si suma e generoasa. Pe 17 martie a debutat oficial noul program. continuă pe Playtech

Auchan, bonusuri uriase pentru angajatii din Romania: cati bani vor primi acestia

Auchan ar pregati, in aceasta perioada, bonusuri uriase pentru angajatii din Romania, chiar in plina pandemie de coronavirus. Auchan e unul dintre cele mai mai lanturi de magazine.

Cati bani cheltuie Spania pe materiale sanitare cumparate din China. Cifrele sunt oficiale

Spania aproape ca nu mai face fata situatiei, fiind una dintre tarile care au fost extrem de afectate de COVID-19. Cati bani a cheltuit pe materiale sanitare cumparate din China? Suma e uriasa. Spania a cumparat materiale sanitare din China. Cati bani a cheltuit? Spania face parte din unele din cele mai afectate tari de .

S-a lansat programul Rabla Plus, pentru achizitionarea de masini electrice si hibride. Bugetul este de 140 milioane lei

Ministerul Mediului demareaza miercuri prin Administratia Fondului pentru Mediu AFM), programul Rabla PLUS. Astfel, persoanele care doresc sa achizitioneze o masina full electric sau electric hibrid plug-in, se pot adresa dealer-ilor validati incepand cu ziua de azi. Prima de casare este de maximum 10. 000 euro, dar nu mai mult de 50% din costul autovehiculului. Am crescut bugetul pentru ca ne-am stabilit un obiectiv mare pentru 2020: sa punem pe soselele Romaniei aproximativ 3000 de masini nepoluante, spune ministrul Mediului.

Rabla Plus demareaza miercuri. Cel mai mare buget de cand exista programul: 140 de milioane de lei

Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor a anuntat ca programul Rabla Plus demareaza miercuri, prin Administratia Fondului pentru Mediu AFM), avand cel mai mare buget de cand exista programul, 140 de milioane de lei, cu aproape 45% mai mare decat in anul 2019, program care nu conditioneaza achizitia unui autovehicul nou de casarea unui autovehicul uzat.

Vulpita de la Antena 1 a dat marea lovitura. Cati bani a facut in doar 24 de ore

Lansarea anului in muzica! Vulpita si Axinte au dat o lovitura de nota 20 dupa ce au lansat pe YouTube o piesa care, in doar 19 ore, a devenit virala. Piesa se numeste intr-un mare fel. iti sta mintea-n loc cate vizualizari a putut sa stranga piesa asta! Aproape un milion de vizualizari in 19 .

Ce pierderi sunt in Romania, in industria auto, din cauza crizei. Cati bani dispar zilnic din piata

Industria de automobile si componente auto a Romaniei, cea care genereaza aproximativ 14% din Produsul Intern Brut al tarii, este, de asemenea, lovita de pandemia de coronavirus, in urma careia maai multi jucatori activi din sector, precum Automobile Dacia, Ford, Pirelli sau Continental, au decis inchiderea uzinelor sau reducerea activitatii. Ce pierderi sunt in Romania, .

Ce masuri economice au luat statele europene in lupta cu coronavirusul. Vezi cati bani pun pe masa spaniolii, italienii, nemtii, polonezii, suedezii pentru a stopa declinul economic

De la Paris la Varsovia si de la Roma la Madrid, cuvantul de ordine este acelasi: sa impiedice oprirea brutala a economiei din cauza restrictiilor legate de pandemie sau sa o transforme intr-o recesiune violenta, scrie cotidianul francez Les Echos. Majoritatea companiilor aeriene si-au suspendat zborurile, producatorii auto si-au inchis lanturile de productie in Europa, intreprinderile sunt inchise, consumatorii sunt si ei limitati in a iesi in orase pentru a consuma. Guvernele europene au pus zeci de miliarde pe masa pentru a evita criza economica.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )