Libnet.ro
UNICEF

07:00

Cel mai mare regret al Cristinei Stamate! Doua saptamani au facut diferenta

Antena3 Antena3,
Cel mai mare regret al Cristinei Stamate! Doua saptamani au facut diferenta

Invitata de duminica de la Star Chef a fost Cristina Stamate care a pregatit Salata fara nume. Printre discutiile culinare, actrita a marturisit care este cel mai mare regret al sau si a . continuă pe Antena3

Cel mai mare proiect din ultimii 25 de ani, finalizat. S-a incheiat modernizarea retelei de apa si canalizare

Cel mai mare proiect din Calarasi din ultimii 25 de ani, care a inghitit aproximativ 10 milioane de euro, a fost finalizat, chiar daca orasul arata ca dupa bombardament. Lucrarile la reteau de canalizare si apa potabila au fost incheiate pe hartie, receptia lucrarii urmand sa aiba loc luni, 27 iunie.

Wall Street a inchis cu cel mai mare declin din ultimele 10 luni, dupa ce britanicii au votat pentru Brexit

Actiunile de pe Wall Street au incheiat tranzactiile de vineri cu cel mai mare declin din ultimele 10 luni, dupa ce britanicii au votat la referendumul de joi pentru iesirea tarii lor din Uniunea Europeana, transmite MarketWatch, potrivit News. ro.

BREXIT:Wall Street a inchis cu cel mai mare declin din ultimele 10 luni, dupa ce britanicii au votat pentru iesirea din UE

Actiunile de pe Wall Street au incheiat tranzactiile de vineri cu cel mai mare declin din ultimele 10 luni, dupa ce britanicii au votat la referendumul de joi pentru iesirea tarii lor din Uniunea Europeana, transmite MarketWatch.

Tara de evazionisti. Romania a avut anul trecut cel mai mare grad de necolectare a TVA din UE, de 39,6%. Paguba la buget - de 8,3 miliarde de euro

Romania a inregistrat anul trecut cel mai mare nivel al diferentei dintre suma de TVA care ar trebui colectata si suma colectata efectiv din Europa Centrala si de Est, de 39,6%, care inseamna o paguba anuala de 8,3 miliarde euro la buget, respectiv de 5,2% din Produsul Intern Brut, a declarat joi Daniel Anghel, liderul echipei de Impozite si Taxe Indirecte in cadrul PwC Europa Centrala si de Est.

Cum este creat catalogul IKEA, publicatia cu cel mai mare tiraj din lume

O fetita de sapte ani, care locuieste in Marsilia, in Franta, si careia ii plac jocurile. De asemenea, lumina soarelui trebuie sa patrunda usor prin ferestre. aceasta este una dintre povestile din spatele unui imagini din catalogul IKEA.

Cel mai mare deficit comercial al tarii noastre a fost in relatia cu China

China, Ungaria si Polonia se situeaza pe primele locuri in topul tarilor partenere cu care Romania a inregistrat deficit comercial in primul trimestru, potrivit datelor Ministerului Economiei.

Cea mai mare pensie din Romania: 29.000 lei

Cel mai mare cuantum al pensiei din sistemul public de stat este de 28. 825 de lei si este achitat unei persoane din Bucuresti, conform datelor furnizate de Casa Nationala de Pensii Publice, informeaza.

Cea mai mare pensie din tara noastra - 28.825 de lei, cea mai mica - 400 de lei

Cel mai mare cuantum al pensiei din sistemul public de stat este de 28. 825 de lei si este achitat unei persoane din Bucuresti, potrivit datelor Casei Nationale de Pensii Publice.

Care sunt persoanele cu cel mai mare risc de adormire la volan

Circa 20% dintre accidentele rutiere sunt produse pe fondul somnolentei si al adormirii la volan. Grav este ca multe persoane nu se stiu cu afectiuni ale somnului, dar ca simptome se numara starea de oboseala generala, cronica, desi abia s-au trezit. Studiile au aratat ca exista anumite persoane mult mai predispuse sa adoarma la volan.

Faze tari: Gradina zoologica unde oamenii sunt tinuti in cusca! Nicaieri in lume nu se mai petrece asta; Asa arata cel mai mare fund din lume! Nimeni nu a crezut ca este real; Explicatia RATB pentru faptul ca pasagerii se coc la peste 40 de grade Celsius

Daca vezi cum mananca bruneta asta o shaorma, ti se face pofta instant. O shaorma cu de toate este o bomba. Muscat de penis in timp ce livra colete. Ghinionul unui britanic, dupa ce s-a intalnit cu un caine extrem de periculos. Un barbat din Marea Britanie, in varsta de 40 de ani a dat peste.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )