Libnet.ro
UNICEF

01:05

Radu Banciu, despre faptul ca UDMR a rupt protocolul cu PSD-ALDE: Au intors-o foarte bine, foarte practici au fost, din motive electorale(VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre faptul ca UDMR a rupt protocolul cu PSD-ALDE: Au intors-o foarte bine, foarte practici au fost, din motive electorale(VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca UDMR a anuntat oficial ca nu va mai sustine nicio initiativa sau masura a Guvernului, iar protocolul de colaborare cu PS. continuă pe B1

Basescu, despre decizia UDMR de a rupe protocolul cu PSD: Gasca lui Kelemen Hunor s-a speriat de riscul ca maghiarii onesti nu le vor da votul pentru a intra in Parlamentul European

Fostul presedinte Traian Basescu spune ca liderul UDMR, Kelemen Hunor, si gasca lui au anuntat inghetarea relatiilor cu PSD si ALDE in incercarea de a-i pacali pe etnicii maghiari ca s-au desprins de cardasia cu Dragnea, Valcov, Chitoiu si Tariceanu, incercand astfel sa-si salveze rezultatul electoral de la europarlamentare.

Radu Banciu, despre aducerea lui Radu Mazare in tara: Madagascarul este peste Romania si la democratie, si la orice (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre aducerea in tara, din Madagascar,a lui Radu Mazare. Romania are sef de trib, nu Madagascarul. Ei au o istorie.

Radu Banciu: Liviu Dragnea este seful partidului. Sigur ca va candida la Presedintia Romaniei. Doar justitia il poate opri (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca Liviu Dragnea a declarat ca duminica seara, dupa alegerile europarlamentare, va anunta ce decizie a luat in.

Radu Banciu: Deja, Radu Mazare, avand un pic de timp liber dupa ce si-a inmuiat posmagii in ceaiul de dimineata, va face clasica incercare de a anula sentinta(VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu despre situatia lui Radu Mazare care a fost incarcerat la Penitenciarul Rahova dupa ce a fost adus in Romania, luni.

Radu Banciu: Nimeni n-ar trebui sa obtina niciun vot de la nimeni! N-avem infrastructura, n-avem invatamant, n-avem sanatate, n-avem justitie, n-avem mediu. Mergem sa-i votam a o mia oara pe aceiasi cretini? (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, in editia de duminica seara a emisiunii Lumea lui Banciu, despre situatia dezastruoasa in care se gaseste Romania, din cauza politicienilor, dar si a celor care i-au.

Surse: UDMR rupe protocolul cu PSD-ALDE

UDMR rupe protocolul de colaborare cu PSD-ALDE, au declarat pentru HotNews surse politice. Uniunea avea de gand sa incheie colaborarea cu social-democratii dupa alegerile europarlamentare, insa escaladarea scandalului legat de cimitirul de la Valea Uzului pare sa grabeasca decizia.

Basescu, dupa ce UDMR a rupt pactul cu PSD:Kelemen Hunor si gasca lui de la varful UDMR au intrat in panica. Au fost compromisi de cardasia cu Budapesta

Traian Basescu, candidat PMP la europarlamentare, sustine ca UDMR a rupt protocolul de colaborare cu PSD cu trei zile inainte de alegeri pentru ca a intrat in panica. Motivul: electoratul maghiar ar fi sanctionat la urne cardasia dintre Kelemen Hunor si Liviu Dragnea.

Surse: UDMR rupe protocolul cu PSD. Ce scandal se afla in spatele deciziei

Conducerea UDMR ar urma sa rupa protocolul de colaborare cu coalitia guvernamentala PSD ALDE, au declarat pentru G4Media. ro surse politice. Liderii UDMR s-au intalnit pentru o lua o decizie dupa ce autoritatile judiciare au inceput joi perchezitii in Harghita in cazul profanarii crucilor eroilor romani din Cimitirul eroilor din Valea Uzului.

FRATELE LUI RADU MAZARE DESPRE CEI CARE SE BUCURA DE SITUATIA FOSTULUI PRIMAR: Sa aiba parte de dreptatea pe care Radu Mazare a avut-o in procesul in care a fost condamnat definitiv

Fratele lui Radu Mazare, Alexandru Mazare, a afirmat astazi, referindu-se la cei care se bucura de situatia fostului primar, ca se roaga ca toti acesti oameni sa aiba parte in viata lor de dreptatea pe care Radu Mazare a avut-o in procesul in care a fost condamnat definitiv.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )