Libnet.ro
UNICEF

15:45

Radu Banciu, despre Mircea Badea: Ai prezentat ecografia cu copilul, dar dintr-un handicapat nu are ce sa iasa

B1 B1,
Radu Banciu, despre Mircea Badea: Ai prezentat ecografia cu copilul, dar dintr-un handicapat nu are ce sa iasa

Jurnalistul Radu Banciu l-a criticat vehement pe Mircea Badea, joi seara, dupa ce antenistul a prezentat in emisiunea sa ecografia copilului sau. Am vazut ca ai prezentat si ecografia cu copilul in burtica. continuă pe B1

Radu Banciu, despre Monica Gabor: Atunci cand este proasta si inalta ai ca scop sa te casatoresti cu un miliardar mai prost

Jurnalistul Radu Banciu a ironizat-o pe Monica Gabor, spunand ca aceasta este inconjurata de miliardari, care sa o ceara de sotie. in viata ei miliardarii sunt pe toate gardurile sa o ceara de sotie,.

Radu Banciu, despre Monica Gabor: Atunci cand esti proasta si inalta ai ca scop sa te casatoresti cu un miliardar mai prost

Jurnalistul Radu Banciu a ironizat-o pe Monica Gabor, spunand ca aceasta este inconjurata de miliardari, care sa o ceara de sotie. in viata ei miliardarii sunt pe toate gardurile sa o ceara de sotie,.

Mircea Badea, despre audientele IComedy cu si fara Bendeac: Se pare ca nu era atat de amuzant. Daca era, avea audiente mai mari

Mircea Badea a facut cateva precizari legate de audientele emisiunii IComedy cu si fara Mihai Bendeac, dupa ce show-ul de la Antena 1 la care a fost invitat realizatorul emisiunii in gura presei a avut.

Radu Banciu: in 2015 nu va mai exista niciun ziar in Romania. Toata presa se va muta pe online

Jurnalistul Radu Banciu a declarat luni seara, in emisiunea Lumea lui Banciu, de pe B1 TV, ca presa scrisa va disparea din Romania in cel mult doi ani, aratand ca toata presa se va muta pe online.

Radu Banciu, nominalizat pentru Omul de media al anului: Afla care sunt celelalte patru nume

Jurnalistul Radu Banciu a anuntat miercuri seara ca a fost nominalizat pentru premiul Omul de media al anului, alaturi de alte vedete ale trustului Intact. Acesta a citit un mesaj de pe telefon, pe care l-a pr.

Radu Banciu: Acuzatiile purtatorului de cuvant al Guvernului la adresa presedintelui arata ca suntem o tara bananiera

Jurnalistul Radu Banciu a declarat, duminica seara, in cadrul emisiunii Lumea luiBanciu, de pe B1 TV, ca declaratiile purtatorului de cuvant al Guvernului, Mirel Palada, la adresa presedintelui Traian.

Mircea Badea numara cati bani a cheltuit Basescu pentru a obtine creditul si cum arata rata sa la CEC. Nu-l intreaba nimeni de unde-i are?

Mircea Badea a explicat in editia de duminica a emisiunii in Gura Presei cum arata, la un calcul simplu, banii cheltuiti de Traian Basescu. Ca termen de comparatie, Mircea Badea a folosit un clip cu 50 Cent,.

Mircea Badea: Sunt absolut convins ca Basescu nu a citit Levantul

Mircea Badea s-a declarat absolut convins ca presedintele Traian Basescu nu a citit cartea Levantul, de Mircea Cartarescu. Sunt absolut convins, pot sa pun pariu pe orice, ca Basescu nu a citit Levantul, a.

Razboi total intre Mircea Badea si Mihai Bendeac pe Facebook, dupa plecarea actorului din trust

Razboi in toata regula intre Mircea Badea si Mihai Bendeac. Vedeta Antenei 1 l-a atacat dur pe actorul de comedie intr-o postare pe Facebook. Badea a declarat ca de cand a plecat Bendeac, emisiunea de comedie pe .

Premiera mondiala! Mircea Badea arata prima fotografie cu fiul sau

In cadrul editiei de miercuri a emisiunii in gura presei, Mircea Badea le-a facut o surpriza telespectatorilor sai: le-a aratat prima imagine cu fiul sau. Iata, acesta este plodul! Copilasul, cum ar veni.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )