Libnet.ro
UNICEF

17:15

Radu Banciu, despre Monica Gabor: Atunci cand esti proasta si inalta ai ca scop sa te casatoresti cu un miliardar mai prost

B1 B1,
Radu Banciu, despre Monica Gabor: Atunci cand esti proasta si inalta ai ca scop sa te casatoresti cu un miliardar mai prost

Jurnalistul Radu Banciu a ironizat-o pe Monica Gabor, spunand ca aceasta este inconjurata de miliardari, care sa o ceara de sotie. in viata ei miliardarii sunt pe toate gardurile sa o ceara de sotie,. continuă pe B1

Radu Banciu, despre Monica Gabor: Atunci cand este proasta si inalta ai ca scop sa te casatoresti cu un miliardar mai prost

Jurnalistul Radu Banciu a ironizat-o pe Monica Gabor, spunand ca aceasta este inconjurata de miliardari, care sa o ceara de sotie. in viata ei miliardarii sunt pe toate gardurile sa o ceara de sotie,.

Monica Gabor, ceruta in casatorie de Mr Pink

Inelul pe care l-a afisat recent intr-o fotografie pe Facebook este chiar cel de logodna. Monica Gabor a fost ceruta in casatorie de iubitul ei chinez, Mr. Pink.

Radu Banciu: in 2015 nu va mai exista niciun ziar in Romania. Toata presa se va muta pe online

Jurnalistul Radu Banciu a declarat luni seara, in emisiunea Lumea lui Banciu, de pe B1 TV, ca presa scrisa va disparea din Romania in cel mult doi ani, aratand ca toata presa se va muta pe online.

Radu Banciu: Acuzatiile purtatorului de cuvant al Guvernului la adresa presedintelui arata ca suntem o tara bananiera

Jurnalistul Radu Banciu a declarat, duminica seara, in cadrul emisiunii Lumea luiBanciu, de pe B1 TV, ca declaratiile purtatorului de cuvant al Guvernului, Mirel Palada, la adresa presedintelui Traian.

Radu Stroe, despre posibila sustinere a lui Basescu: Presedintele ne curteaza din 2005, de cand voia sa ne desfiinteze

PNL nu crede in Traian Basescu, a spus Radu Stroe, desi presedintele ne curteaza din 2005, pentru ca liberalii il cunosc foarte bine. intrebat ce crede despre afirmatiile lui Traian Basescu, cel care a spus.

Radu Stroe, despre scandalul din USL: Ca si intr-o familie, exista discutii in contradictoriu

Vicepresedinte PNL Radu Stroe a declarat ca USL nu este dezbinat, dar a acceptat ca in ultima vreme au existat discutii contradictorii. USL nu este dezbinat cata vreme vii cu angajarea raspunderii in fata Guver.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )