Libnet.ro
UNICEF

10:00

Radu Banciu, despre motiunea de cenzura a PSD impotriva Guvernului Orban: Ca-n filmele de groaza cu actori prosti - Cum ai ajuns in fata, trebuie sa-ti dea unu cu ceva in cap (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre motiunea de cenzura a PSD impotriva Guvernului Orban: Ca-n filmele de groaza cu actori prosti - Cum ai ajuns in fata, trebuie sa-ti dea unu cu ceva in cap (VIDEO)

Guvernul PNL si-a angajat, miercuri, raspunderea in Parlament pe alegerea primarilor in doua tururi. Initiativa a nemultumit PSD care, cu ajutorul UDMR, va depune o motiune de cenzura impotriva. continuă pe B1

Antena 3 are textul motiunii de cenzura PSD impotriva PNL. Marcel Ciolacu: Este cea mai grava criza de abuz de putere

Radu Tudor a prezentat, miercuri, la Antena 3, textul motiunii de cenzura a PSD impotriva Guvernului Orban.

Ciolacu, despre motiunea de cenzura: Ne lipsesc 5-6 voturi. Minoritatile nu voteaza de frica Sunt parlamentari care vor sa se afilieze PSD

Marcel Ciolacu a declarat miercuri seara, la Antena 3, ca pentru a trece motiunea de cenzura anuntata de PSD mai sunt necesare cinci-sase voturi. Seful PSD a precizat ca PMP, ALDE si minoritatile nu vor vota motiunea, deoarece le este teama de anticipate.

Ciolacu despre motiunea de cenzura: Sunt optimist ca va trece. in jur de cinci-sase voturi ne lipsesc in acest moment

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, spune ca sunt parlamentari care vor sa se afilieze grupului PSD, in conditiile in care in prezent lipsesc cinci-sase voturi pentru ca motiunea de cenzura sa treaca. Sunt optimist ca aceasta motiune de cenzura va trece, afirma Ciolacu.

Ludovic Orban, despre motiunea de cenzura a PSD: O astept cu indiferenta

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, ca asteapta cu indiferenta motiunea de cenzura pe care PSD urmeaza sa o depuna, apreciind ca nu crede ca acest demers are sanse de succes.

Ciolacu: Maine dimineata vom depune motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat ca joi va depune motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban dupa ce acesta si-a asumat raspunderea pe legea electorala.

Victor Ponta, gata sa initieze motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban: Un proiect ucigas pentru cea mai mare parte dintre romani

Fostul premier Victor Ponta este gata sa initieze motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban.

ORBAN, DESPRE MOTIUNEA DE CENZURA: Ma indoiesc ca toti parlamentarii PSD vor vota

Premierul Ludovic Orban considera ca motiunea de cenzura pe care PSD a anuntat ca o va depune nu va fi votata, nici macar toti parlamentarii PSD nefiind sigur ca vor participa la sedinta.

Orban, despre motiunea de cenzura: Ma indoiesc ca vor vota toti PSD-istii. Intram in procedura de alegeri anticipate si isi termina mandatul (VIDEO)

Premierul Ludovic Orbana declarat, marti, inaintea sedintei Camerei Deputatilor pentru abrogarea pensiilor speciale, ca motiunea de cenzura cu care ameninta PSD Guvernul nu va trece. Eu.

VALERIU STERIU, DESPRE MOTIUNEA DE CENZURA: Este nevoie matematic de inca cinci voturi si cu siguranta se pot identifica aceste cinci voturi

Purtatorul de cuvant al PSD, Valeriu Steriu, sustine ca mai sunt necesare doar cinci voturi pentru motiunea de cenzura, formatiunea demarand negocieri cu alte grupuri parlamentare si senatori sau deputati neafiliati.

Marcel Ciolacu, anunt despre motiunea de cenzura: Avem textul semnat de PSD si UDMR

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a precizat ca imediat ce premierul Ludovic Orban isi va angaja raspunderea pe revenirea la alegerea primarilor in doua tururi va fi depusa motiune de cenzura. Ciolacu a explicat ca parlamentarii PSD si UDMR au semnat textul motiunii.

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.212 seconds )