Libnet.ro
UNICEF

09:15

Radu Banciu, despre proiectul privind carantinarea si izolarea: Social-democratii, care se dadeau cocosi la televizor, si-au schimbat optica dupa o discutie cu maestrul Raed Arafat, zis si Rafa Nadal (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre proiectul privind carantinarea si izolarea: Social-democratii, care se dadeau cocosi la televizor, si-au schimbat optica dupa o discutie cu maestrul Raed Arafat, zis si Rafa Nadal (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de joi seara a emisiunii Lumea lui Banciu, forma finala in care a trecut de Camera Deputatilor proiectul de lege privind carantinarea si izolarea, a carui soarta va fi. continuă pe B1

Camera Deputatilor: Proiectul privind carantinarea si izolarea - joi in plen

Proiectul de lege privind carantinarea si izolarea initiat de Guvern va intra joi in dezbaterea plenului Camerei Deputatilor, scrie Agerpres. Sedinta este programata la ora 13,00, conform deciziei Comitetului liderilor grupurilor parlamentare. Purtatorul de cuvant al PSD, Lucian Romascanu, a declarat ca proiectul de lege va fi transmis spre dezbatere plenului Camerei Deputatilor cu modificari majore, operate in Comisia juridica. PSD a organizat miercuri o dezbatere la Comisia juridica cu reprezentanti ai mai multor organizatii neguvernamentale pe tema proiectului, dupa ce presedintele interimar al partidului, Marcel Ciolacu, a afirmat ca propunerea Guvernului este un alt zombi legislativ.

Marcel Ciolacu (PSD): Proiectul privind carantinarea si izolarea, un alt zombi legislativ al Guvernului Orban, plin de aberatii majore ce atenteaza grav la drepturile si libertatile romanilor

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a acuzat ca Guvernul Orban naste un alt zombi legislativ prin proiectul privind carantinarea si izolarea, in care sustine ca social-democratii au gasit.

VICTOR PONTA: Proiectul privind carantinarea si izolarea a fost votat la Camera de PSD si PNL, fara sa il citeasca

Liderul Pro Romania Victor Ponta sustine ca proiectul privind carantinarea si izolarea, care a ajuns in dezbaterea Senatului, este facut si votat de reprezentantii PSD si PNL in Camera Deputatilor fara sa-l citeasca.

Ciolacu, despre proiectul privind carantina: Dupa discutia cu Raed Arafat avem garantia ca putem da votul final pe o lege coerenta si eficienta

Marcel Ciolacu a anuntat ca a avut, joi dimineata, o intalnire la Parlament cu mai multi membri ai Comisiei juridice a Camerei Deputatilor secretarul de stat in MAI Raed Arafat. El a precizat ca discutia a vizat modificarea proiectului de lege al Guvernului privind carantina si s-a aratat increzator ca Legislativul poate da votul final pe o lege modificata, una coerenta si eficienta.

Proiectul privind carantina si izolarea, adoptat de Camera Deputatilor

Camera Deputatilor a adoptat, joi seara, proiectul privind carantinarea si izolarea. S-au inregistra.

Cazanciuc, despre legea privind carantina si izolarea: Comisia juridica va dezbate cat este nevoie, iar de sambata e programat plenul

Presedintele interimar al Senatului Robert Cazanciuc a declarat vineri ca proiectul Guvernului referitor la carantina si izolare va fi dezbare de Comisia juridica atat timp cat va fi nevoie, precizand ca este necesar si un aviz al CSM, dat fiind ca sunt proceduri judiciare discutate. Social-democratul a precizat ca incepand de sambata va fi convocat plenul Senatului.

Radu Banciu, critic la adresa declaratiilor ministrului Sanatatii: De ce ne trebuie 10,000 ca sa ne intoarceam, cand la 100 am stat in stareade urgenta fix o luna de zile?

Radu Banciu a criticat, in editia de joi seara a emisiunii Lumea lui Banciu, declaratia ministrului Sanatatii, Nelu Tataru in care a afirmat ca Romania s-ar putea intoarce lastare de urgenta cand.

Radu Banciu, despre internarea obligatorie a asimptomaticilor: Este o tragedie pentru ca sunt oameni care n-ar muri de coronavirus. Faptul ca se duc in spital le agraveaza situatia, pot sa ia alte bacterii

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri seara a emisiunii Lumea lui Banciu despre situatia asimptomaticilor,obligati sa stea internati in spitalele insalubre din Romania si care s-ar imbolnavi mai.

Radu Banciu, despre a doua cocoasa a pandemiei: Romania va fi ultima tara care va inchide granitele si ne va baga inapoi in case

Radu Banciu a comentat in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu declaratiile pe care le-a facut Nelu Tataru in ceea ce priveste evolutia pandemiei de coronavirus in.

Radu Banciu, despre primul caz de ciuma bubonica din China: Sa speram totusi ca sunt un pic mai alertati chinezii, ca asa a fost si cu coronavirusul...

Radu Banciu a vorbit in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu despre cazul de ciuma bubonica care a aparut intr-o provincie din China. Prezentatorul crede ca, de faptsunt mult mai multe.

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )