Libnet.ro
UNICEF

22:45

Radu Banciu, despre redeschiderea scolilor: Avem scenariul ecarlat, untdelemn, paprika... Da-le dracului de scenarii, ca nu ele conteaza, ci culoarea din capatul lor! (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre redeschiderea scolilor: Avem scenariul ecarlat, untdelemn, paprika... Da-le dracului de scenarii, ca nu ele conteaza, ci culoarea din capatul lor! (VIDEO)

Radu Banciu a ironizat, in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu, organizarea greoaie si alambicata a deschiderii noului an scolar, pe scenariile verde, galben si rosu, dar si incapacitatea. continuă pe B1

Alexandru Rafila, despre redeschiderea scolilor: Multe probleme pe care si le pun parintii nu sunt discutate decat marginal. Nu cred ca o sa fie un mare succes de la inceput, dar trebuie sa fim rabdatori

Profesorul Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, si-a exprimat, luni, convingerea ca numarul de infectari zilnice cu coronavirus va creste dupa inceperea noului an scolar. Acesta.

Radu Banciu: Elevii nu au unde se duca. Practic, scolile nu sunt pregatite. Va fi o debandada fara precedent

Radu Banciu a vorbit in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu despre cat de nepregatite sunt scolile din Romania, in plina pandemiesi cand inceputul anului scolar bate la usa. Potrivit.

Radu Banciu: Sigur ca PSD si-ar dori comasarea alegerilor, ca n-ar pierde decat o data la fundul gol (VIDEO)

Radu Banciu a sustinut, in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu, ca ideea avansata de presedintele PSD, Marcel Ciolacu, privind comasarea alegerilor locale cu cele parlamentare este o prostie.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )