Libnet.ro
UNICEF

21:45

Radu Banciu: Sigur ca PSD si-ar dori comasarea alegerilor, ca n-ar pierde decat o data la fundul gol (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Sigur ca PSD si-ar dori comasarea alegerilor, ca n-ar pierde decat o data la fundul gol (VIDEO)

Radu Banciu a sustinut, in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu, ca ideea avansata de presedintele PSD, Marcel Ciolacu, privind comasarea alegerilor locale cu cele parlamentare este o prostie. continuă pe B1

Ciolacu propune comasarea alegerilor locale cu cele parlamentare: Riscul de expunere la COVID ar fi mult mai mic

Presedintele PSD Marcel Ciolacu intervine in scandalul momentului si propune comasarea alegerilor locale cu cele parlamentare, spunand ca acest lucru este pentru siguranta populatiei.

Radu Banciu, despre redeschiderea scolilor: Avem scenariul ecarlat, untdelemn, paprika... Da-le dracului de scenarii, ca nu ele conteaza, ci culoarea din capatul lor! (VIDEO)

Radu Banciu a ironizat, in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu, organizarea greoaie si alambicata a deschiderii noului an scolar, pe scenariile verde, galben si rosu, dar si incapacitatea.

Radu Banciu: Elevii nu au unde se duca. Practic, scolile nu sunt pregatite. Va fi o debandada fara precedent

Radu Banciu a vorbit in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu despre cat de nepregatite sunt scolile din Romania, in plina pandemiesi cand inceputul anului scolar bate la usa. Potrivit.

Cum vrea Ciolacu sa traga de timp in favoarea PSD: comasarea alegerilor. Surse: Primarii social-democrati i-au transmis ca vor locale pe 27 septembrie

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a ridicat problema amanarii alegerilor locale, astfel incat acestea sa fie comasate cu legislativele, in decembrie. Surse din PSD sustin pentru Adevarul ca sefului social-democrat i s-a transmis insa clar de catre primari ca vor sa organizeze alegeri cat mai repede.

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )