Libnet.ro
UNICEF

22:00

Radu Banciu: Un om inteligent nu poate sa intre in politica. De 30 de ani, Romania e condusa numai de prosti (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Un om inteligent nu poate sa intre in politica. De 30 de ani, Romania e condusa numai de prosti (VIDEO)

Radu Banciu a sustinut, in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu, ca in Romania oamenii inteligenti nu au nicio sansa sa intre in politica. De 30 de ani, tara e condusa de prosti si populisti,. continuă pe B1

Ce mesaj are Radu Banciu pentru Catalin Radulescu. Deputatul PSD a fost amendat pentru ca n-a purtat masca intr-un spatiu comercial si a jignit un politist (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu, situatia deputatului PSD Catalin Radulescu, care a fost amendat pentru ca nu purta masca intr-un spatiu comercial, dar si.

CORONAVIRUS |Radu Banciu: 30 de ani am vorbit despre pensii, alocatii si turlele bisericilor. Cum voiati acum sa iasa bilantul? (VIDEO)

Radu Banciu a sustinut, in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu, ca romanii vor ajunge sa moara de coronavirus in propriile case, in picioare, pentru ca nici acolo nu vor mai exista paturi. in.

Radu Banciu: Darius Valcov, colectionar de condamnari in prima instanta. Nu mai e niciun dubiu ca miroase a puscarie in jurul lui (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu, condamnarea de 6 ani si jumatate de inchisoare cu executare primita intr-un alt dosar de coruptie de Darius Valcov,.

Radu Banciu a jignit-o pe Andreea Esca. Ce a spus prezentatorul in urma cu putin timp

In urma cu putin timp, Radu Banciu a criticat-o dur pe Andreea Esca. Ce a spus prezentatorul despre dezvaluirile facute de stirista Radu Banciu a jignit-o pe Andreea Esca. Ce a spus prezentatorul in urma cu putin timp Dupa ce pe retelele de socializare criticile au venit in valuri, Andreea Esca luandu-si inima in dinti .

Radu Banciu: Nu scapa nimeni, fratilor! La 2.000, 3.000 de cazuri, n-o sa mai fie paturi nici in locuintele oamenilor (VIDEO)

Radu Banciu a atras atentia, in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu, ca la actualul ritm de infectare cu noul coronavirus nu va mai fi picior de pat in toata Romania. in aceeasi seara,.

Radu Banciu o pune la zid pe Andreea Esca dupa ce vedeta Pro TV s-a infectat cu COVID-19

Prezentatoarea stirilor de la Pro TV a marturisit, luni seara, ca ea si alti doi membri ai familiei ei au fost infectati cu COVID-19. Daca Andreea Esca si fiul ei s-au vindecat, sotul vedetei se afla internat.

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )