Libnet.ro
UNICEF

09:15

Klaus Iohannis i-a primit la Cotroceni pe Preafericitul Daniel si pe Patriarhul Ecumenic Bartolomeu, cu o zi inainte de sfintirea Catedralei Mantuirii Neamului (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis i-a primit la Cotroceni pe Preafericitul Daniel si pe Patriarhul Ecumenic Bartolomeu, cu o zi inainte de sfintirea Catedralei Mantuirii Neamului (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis i-a primit sambata la 10:30 la Palatul Cotroceni pe Patriarhul Ecumenic Bartolomeu, Arhiepiscop al Constantinopolului - Noua Roma, si a Parintele Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe. continuă pe B1

Klaus Iohannis, intrevedere la Cotroceni cu presedintele Parlamentului European, Antonio Tajani (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit, miercuri la ora 11, la Palatul Cotroceni, pe presedintele Parlamentului European, Antonio Tajani, care se afla intr-o vizita oficiala in Romania. Vizita oficialului.

Klaus Iohannis i-a primit la Cotroceni pe Patriarhul Daniel si Patriarhul Ecumenic Bartolomeu, cu o zi inainte de sfintirea Catedralei Mantuirii Neamului (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis i-a primit sambata la 10:30 la Palatul Cotroceni pe Patriarhul Ecumenic Bartolomeu, Arhiepiscop al Constantinopolului - Noua Roma, si a Parintele Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe.

Klaus Iohannis NU merge la inaugurarea Catedralei Mantuirii Neamului

Klaus Iohannis nu merge la inaugurarea Catedralei Mantuirii Neamului, ce va avea loc duminic, 25 noiembrie. Presedintele i-a transmis o scrisoare Preafericirii Sale Parintele Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe.

KLAUS IOHANNIS: Curtea Europeana de Conturi sprijina utilizarea eficienta a fondurilor europene

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit ieri, la Palatul Cotroceni, pe presedintele Curtii Europene de Conturi, Klaus-Heiner Lehne, context in care a mentionat ca prin rapoartele emise si prin recomandarile facute, aceasta institutie europeana reuseste sa ofere o baza importanta pentru cresterea eficientei si a corectitudinii in ceea ce priveste utilizarea fondurilor europene.

Klaus Iohannis nu merge la sfintirea Catedralei Mantuirii Neamului. Ce i-a transmis seful statului Patriarhului Daniel

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, i-a trimis o scrisoare Patriarhului Daniel, in care seful statului in anunta pe liderul Bisericii Ortodoxe Romane ca nu are cum sa ajunga la sfintirea Catedralei Mantuirii Neamului, fiind plecat la Bruxelles pentru o intalnire cu liderii europeni.

Klaus Iohannis amana decizia numirii in Guvern a Olgutei Vasilescu si a lui Mircea Draghici pana dupa 1 Decembrie: Guvernul Dragnea-Dancila e un accident al democratiei

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit joi despre remanierile guvernamentale, dupa ce in urma cu doua zile, sase noi ministri au depusjuramantul de investitura,la Palatul Cotroceni. Am.

Presedintele PE, intalnire cu Klaus Iohannis: Aveti un rol foarte important pentru noi

Romania doreste sa contribuie la promovarea agendei europene comune, intr-un spirit constructiv si de consens, a declarat miercuri presedintele Klaus Iohannis, in cadrul intalnirii, de la Palatul Cotroceni, cu.

Klaus Iohannis nu va participa la ceremonia de sfintire a Catedralei Mantuirii Neamului. Motivul invocat de seful statului

Presedintele Klaus Iohannis a transmis vineri o scrisoare Patriarhului Bisericii Ortodoxe Romane Daniel in care arata ca, din motive care tin de agenda europeana, nu.

Klaus Iohannis nu va participa la ceremonia de sfintire a Catedralei Mantuirii Neamului

Presedintele Klaus Iohannis a transmis vineri o scrisoare Patriarhului Bisericii Ortodoxe Romane Daniel in care arata ca, din motive care tin de agenda europeana, nu va lua parte la ceremonia de sfintire a Catedralei Mantuirii Neamului, potrivit Agerpres.

KLAUS IOHANNIS: Nu va exista nicio schimbare de ministri in aceasta saptamana

Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi ca a primit, la interval de doua zile, a doua propunere de remaniere guvernmentala, precizand ca in acesta saptamana nu va exista nicio schimbare de ministri si ca a doua remaniere va fi discutata cel mai devreme in prima saptamana dupa sarbatorirea Centenarului.

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )