Libnet.ro
UNICEF

14:45

Radu Banciu, despre vizita Vioricai Dancila in Qatar: Este bascalia suprema a politicii de astazi (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre vizita Vioricai Dancila in Qatar: Este bascalia suprema a politicii de astazi (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre vizita premierului Viorica Dancila in Qatar. Doamna Dancila, ajunsa in Qatar, ar fi prezentat un fel de proiect de pe. continuă pe B1

Basescu, ironii despre deplasarile Vioricai Dancila: Bietul premier al Romaniei merge si el pe unde mai este primit

Fostul presedinte Traian Basescu a lansat, miercuri, critici la adresa Vioricai Dancila si a ministrului de Externe, afirmand ca in scurt timp Romania va prelua presedintia Consiliului UE, insa premierul prefera sa colinde in lumea araba, in loc sa mearga in marile capitale ale Europei.

Radu Banciu: L-au pradat hotii binemeritat pe Niculae Badalau, la cate prostii a facut (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca senatorul PSD Niculae Badalau a declarat ca a fost jefuit pentru ca nu avea sistemele video pornite intrucat sotia.

Radu Banciu: Liviu Dragnea a fost aproape genial venind cu valiza cu gogosi. Totusi, sarbatorile astea sunt complicate pentru el, incepand cu Black Friday si terminand cu Sfantul Ion (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca Liviu Dragnea a venit in Parlament cu doua valize: una plina cu gogosi, iar cealalta cu mai multe dosare cu pagini.

Radu Banciu: Casa senatorului Ficatel a fost pradata de hoti. Probabil oameni seriosi, care s-au dus si ei sa ia de unde era prea mult... (VIDEO)

Locuinta senatorului PSD Niculae Badalau din Bolintin Vale, Giurgiu, a fost pradata vineri noapte de hoti. Informatia a fost comentata si de Radu Banciu, in editia de duminica seara a emisiunii Lumea.

VIRALUL ZILEI! Cum traduce Facebook numele Vioricai Dancila. Ce intuieste Zuckerberg (FOTO)

O fotografie cu Viorica Dancila de la reuniunea cvadrilaterala la nivel inalt dintre Romania- Bulgaria-Serbia-Grecia starneste, la care invitat special a fost Benjamin Netanyahu, starneste amuzamentul.

Comisia Europeana confirma ca a primit raspunsurile Vioricai Dancila la intrebarile lui Frans Timmermans

Unul dintre purtatorii de cuvant ai Comisiei Europene a confirmat pentru MEDIAFAX ca premierul Viorica Dancila a trimis, in limba romana, raspunsurile la intrebarile transmise de prim-vicepresedintele CE,.

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )