Libnet.ro
UNICEF

22:15

Radu Banciu: Liviu Dragnea sustine ca Guvernul construieste autostrazi, dar nu a spus niciodata cand le va face. Doar nu credeati ca va da PSD zaharul si uleiul degeaba?(VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Liviu Dragnea sustine ca Guvernul construieste autostrazi, dar nu a spus niciodata cand le va face. Doar nu credeati ca va da PSD zaharul si uleiul degeaba?(VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre protestul care avut loc vineri timp de 15 minte, prin care romanii au cerut sa se construiasca autostrazi. Daca. continuă pe B1

Liviu Dragnea, atac dur la adresa initiatorului protestului pentru autostrazi: Niste smecheri care urla ca au facut un metru de autostrada / Putea sa doneze banii

Liviu Dragnea s-a dezlantuit vineri la adresa omului de afaceri Stefan Mandachi care a initiat protestul pentru autostrazi si a construit, pe banii lui, un metru de autostrada. Liderul PSD sustine ca, in loc sa faca circ, suceveanul ar fi trebuit sa doneze banii.

Liviu Dragnea il ataca dur pe initiatorul protestului pentru autostrazi: `Niste smecheri care, vezi, Doamne, fac ei un metru de autostrada. Ei fac circ, noi facem autostrazi`

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a lansat un atac virulent la adresa omului de afaceri sucevean Stefan Mandachi, romanul devenit celebru pentru construirea primului metru de autostrada din istoria Moldovei si,.

Liviu Dragnea, atac dur la miscarea sieu: Totul este circ. Noi facem autostrazi. Ei tipa. Ce spune despre Stefan Mandachi

Liderul PSD, Liviu Dragnea, l-a atacat dur pe initiatorul miscarii sieu, omul de afaceri Stefan Mandachi, afirmand ca ar fi circari condusi de lenesi, sugerand ca presedintele Klaus Iohanis ar fi in spatele actiunii de protest.

Florin Calinescu, mesaj dur catre Liviu Dragnea, dupa ce liderul PSD l-a acuzat pe initiatorul miscarii sieu ca face circ: Tu treci la aprozare si napolitane

Florin Calinescu 62 de ani) l-a criticat din nou pe liderul PSD Liviu Dragnea 56 de ani) pentru declaratia facuta la adresa initiatorului campaniei Romania vrea autostrazi, pe care l-a acuzat ca face circ.

Rovana Plumb, posibil viitor comisar european din partea Romaniei, anunta Liviu Dragnea

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a dat vineri, la Targoviste, mai multe indicii cum ca Rovana Plumb ar putea fi propusa de Guvernul Romaniei in functia de comisar european la finele alegerilor europarlamentare.

Drumul lui Liviu Dragnea, de la politicianul roman care a promis cele mai mari investitii in sistemul sanitar din ultimii 30 de ani, la pacientul unei clinici private

Liviu Dragnea este internat, de sambata, intr-o clinica privata din Bucuresti, cu diagnosticul dubla hernie de disc. Liderul PSD a ales serviciile unei clinici private, cu toate ca este politicianul care a promis cele mai mari investitii din ultimii 30 de ani in infrastructura medicala din Romania: un spital gigant, dupa modelul AKH Viena, dar mai mare in Bucuresti, 8 spitale regionale, precum si reabilitarea, modernizarea si dotarea tuturor spitalelor judetene. in plus, Liviu Dragnea s-a remarcat si prin declaratii prin care s-a luat adesea la tranta cu mediul privat din Romania.

EXCLUSIV! Informatii noi despre starea lui Liviu Dragnea. Are trei leziuni la coloana vertebrala

Informatii noi despre starea de sanatate a lui Liviu Dragnea. Liviu Dragnea este internat la Spitalul Sanador din Capitala in urma unei crize dureroare in zona lombara. Dragnea are trei leziuni la coloana.

Informatii de ultima ora despre Liviu Dragnea

Informatii de ultima ora despre Liviu Dragnea. Liderul PSD se afla inca la spital, potrivit unor apropiati. Liviu Dragnea a fost dus la un spital din Capitala dupa conferinta de presa pe care a tinut-o .

Miscare de ultima ora in dosarul lui Liviu Dragnea

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a fost citat, luni, la inalta Curte de Casatie si Justitie, pentru a fi reaudiat in dosarul DGASPC Teleorman, in care are o condamnare in prima instanta la 3.

Medicul Nicolae Bacalbasa ii incurajeaza pe Liviu Dragnea: Afectiunea NU este LETALA

Deputatul PSD, medicul Nicolae Bacalbasa a anuntat, luni, boala de care sufera Liviu Dragnea, precizand insa ca nu este una letala. O compresie radiculara intr-o hernie de disc pentru partid nu poate.

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )