Libnet.ro
UNICEF

19:15

Radu Banciu: Romania are cel mai mare procent de copii nascuti de mame sub 20 de ani. E de nivelul Gambiei! in secolul XXI, asta e aproape o crima (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Romania are cel mai mare procent de copii nascuti de mame sub 20 de ani. E de nivelul Gambiei! in secolul XXI, asta e aproape o crima (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu despre unul dintre efectele pe care le are lipsa educatiei sexuale: procentul foarte mare al femeilor care devin mame de. continuă pe B1

FOTO Cel mai mare dinozaur din lume a trait in Scotia

Amprente ale celui mai mare dinozaur care a trait vreodata pe planeta au fost descoperita in Scotia, potrivit The Telegraph.

Ce model de smartphone are cea mai mare autonomie in 2018

Daca te gandesti sa-ti cumperi urmatorul smartphone pornind de la durata de viata a bateriei, graficul de mai jos s-ar putea sa-ti faca decizia mai usoara. Strategy Analytics este o companie specializata pe realizarea de teste si studii intr-o varietate foarte mare de domenii. Cea mai recenta analiza publicata de compania americana a implicat testarea [].

Radu Banciu, despre Udrea si Bica: Doua bolnavioare neputand nici macar sa isi poarte de grija (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de duminica seara a emisiunii Lumea lui Banciu decizia Elenei Udrea de a pleca brusc in Costa Rica dupa ce a ramas insarcinata. Cum o fi sa stai, intreb si eu,.

Cel mai periculos hacker din Romania dezvaluie secrete din lumea intunecata a internetului. Faceam 50.000 de dolari pe zi

Cel mai periculos hacker din Romania dezvaluie secrete din lumea intunecata a internetului. Este prima lui marturie, in fata camerelor. Kobudera avut parte de adrenalina, putere, faima si bogatie si nu su.

Liviu Dragnea, cu ocazia Zilei NATO: Romania are un loc aparte in....

Lideru PSD, Liviu Dragnea, a precizat, cu ocazia zilei NATO ca Romania are un loc aparte in interiorul Aliantei Nord-Atlantice, acest lucru datorandu-se eforturilor conjugate pe care Guvernul si Parlamentul.

Romania are un loc aparte in NATO si contribuie substantial la securitatea Aliantei

Romania are un loc aparte in interiorul Aliantei Nord-Atlantice si acest lucru se datoreaza in buna masura eforturilor conjugate pe care Guvernul si Parlamentul le-au sustinut constant in ultimii ani, a declarat presedintele Camerei, Liviu Dragnea, cu ocazia Zilei NATO.

VIDEO Kayserispor, invinsa fara drept de apel de Fenerbahce (scor 5-0)/ Marius Sumudica: E cea mai mare rusine din cariera mea de antrenor

Kayserispor, echipa antrenata de Marius Sumudica, a pierdut rusinos pe propriul teren in fata celor de la Fenerbahce, in etapa a XXVII-a a campionatului turc de fotbal. Tehnicianul roman s-a aratat extrem de dezamagit de infrangerea suferita de echipa sa: E cea mai mare rusine din cariera mea de antrenor. N-am pierdut niciodata un meci cu 5-0.

Cea mai mare banca din Ucraina da in judecata PricewaterhouseCoopers

Cea mai mare banca din Ucraina, PrivatBank, a actionat in judecata subsidiarele din Ucraina si Cipru ale firmei internationale de consultanta PricewaterhouseCoopers PwC), pentru nereguli in auditurile pe care i le-a efectuat aceasta in perioada 2013-2015, anunta Reuters.

(P) Burse de pana la 35% pentru programul de EMBA Bucharest oferit managerilor romani de cea mai mare universitate de business din Europa

WU Executive Academy, parte a Vienna University of Economics and Business - cea mai mare universitate de business din Europa lanseaza sesiunea de burse de pana la 35% pentru programul Executive MBA Bucharest, care va incepe in noiembrie 2018.

Cea mai mare revizuire a sistemului international de unitati. Din noiembrie, noul kilogram ii va lua locul actualului kilogram, asa cum il stim

In luna noiembrie a acestui an va fi validata noua definitie a kilogramului, dar si a altor unitati de masura cu care suntem obisnuti sa lucram, scriu elvetienii de la Le Temps. Cat mai cantareste azi kilogramul cu adevarat? Greu de spus cu precizie si tocmai asta e problema. intr-un loc sigur aflat in vecinatatea Parisului, sta un mic cilindru de metal de 39 mm inaltime, reprezentand ceea ce intregul Pamant a folosit de-a lungul timpului ca standard pentru masa. Dar greutatea acestuia fluctueaza. De aici necesitatea unei noi definitii pentru kilogram. Si, odata cu kilogramul, vor fi re-definite si alte unitati de masura: kelvinul temperatura), amperul curent electric) si molul cantitatea de materie). Aceasta este cea mai mare revizuire a sistemului international de unitati de la infiintarea sa.

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )