Libnet.ro
UNICEF

00:07

FOTO Cel mai mare dinozaur din lume a trait in Scotia

Adevărul Adevărul,
FOTO Cel mai mare dinozaur din lume a trait in Scotia

Amprente ale celui mai mare dinozaur care a trait vreodata pe planeta au fost descoperita in Scotia, potrivit The Telegraph. continuă pe Adevărul

VIDEO Kayserispor, invinsa fara drept de apel de Fenerbahce (scor 5-0)/ Marius Sumudica: E cea mai mare rusine din cariera mea de antrenor

Kayserispor, echipa antrenata de Marius Sumudica, a pierdut rusinos pe propriul teren in fata celor de la Fenerbahce, in etapa a XXVII-a a campionatului turc de fotbal. Tehnicianul roman s-a aratat extrem de dezamagit de infrangerea suferita de echipa sa: E cea mai mare rusine din cariera mea de antrenor. N-am pierdut niciodata un meci cu 5-0.

Cea mai mare banca din Ucraina da in judecata PricewaterhouseCoopers

Cea mai mare banca din Ucraina, PrivatBank, a actionat in judecata subsidiarele din Ucraina si Cipru ale firmei internationale de consultanta PricewaterhouseCoopers PwC), pentru nereguli in auditurile pe care i le-a efectuat aceasta in perioada 2013-2015, anunta Reuters.

Biatlon: Ole Einar Bjoerndalen, cel mai titrat sportiv din istoria JO de iarna, si-a anuntat retragerea din activitate

Biatlonistul norvegian Ole Einar Bjoerndalen 44 de ani), cel mai titrat sportiv din istoria Jocurilor Olimpice de iarna, si-a anuntat retragerea din activitate, intr-o conferinta de presa sustinuta marti, la Simonstranda Norvegia).

Cel mai periculos hacker din Romania dezvaluie secrete din lumea intunecata a internetului. Faceam 50.000 de dolari pe zi

Cel mai periculos hacker din Romania dezvaluie secrete din lumea intunecata a internetului. Este prima lui marturie, in fata camerelor. Kobudera avut parte de adrenalina, putere, faima si bogatie si nu su.

Productia de petrol a Rusiei, la cel mai ridicat nivel din ultimele 11 luni

Productia de petrol a Rusiei a crescut usor in martie, pana la 10,97 milioane barili pe zi, cel mai ridicat nivel din ultimele 11 luni si totodata peste cota convenita in acordul global pentru reducerea productiei de titei, arata datele publicate luni de Ministerul Energiei din Rusia, transmite Reuters, conform Agerpres.

Radu Banciu: Romania are cel mai mare procent de copii nascuti de mame sub 20 de ani. E de nivelul Gambiei! in secolul XXI, asta e aproape o crima (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu despre unul dintre efectele pe care le are lipsa educatiei sexuale: procentul foarte mare al femeilor care devin mame de.

Care este cel mai bun salon din Bucuresti unde te poti vopsi balayage

Tehnica balayage a devenit tot mai populara in ultima perioada, iar atuurile pe care le presupune ii.

Cat castiga cei mai bogati oameni din lume intr-o zi

Business Insider a analizat cat castiga pe zi miliardarii lumii. Pentru a gasi aceste valori, publicatia a luat diferenta de avere intre 2017 si 2018, si a a impartit-o la 365 de zile. Asta nu inseamna.

Cea mai mare farsa din istorie facuta de 1 aprilie a fost planificata patru ani si a implicat un vulcan

Intr-o dimineata senina de aprilie, a anului 1974, locuitorii unui orasel din Alaska s-au trezit cu o imagine teribila: vulcanul adormit din apropiere se pregatea sa erupa. Din fericire, fenomenul nu era unul natural, ci pregatit de un om pus pe sotii.

FOTO Cum arata interiorul Vaticanului casa celui mai puternic lider religios din lume

In urma cu cinci ani in urma, Papa Francisc devenea cel de-al 266-lea papa al Bisericii Romano-Catolice si liderul celor 1. 29 miliarde de adepti. intr-o galerie foto impresionanta, Business Insider prezinta interiorul Vaticanului, locul in care se gasesc cele mai uimitoare opere de arta din lume.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )