Libnet.ro
UNICEF

08:45

Radu Banciu: Romania este prima tara unde o albie a unui rau s-a revarsat din cauza gunoaielor. Pe margine n-a iesit apa, ci ziarele, cizmele, borcanele si ce mai era aruncat acolo (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Romania este prima tara unde o albie a unui rau s-a revarsat din cauza gunoaielor. Pe margine n-a iesit apa, ci ziarele, cizmele, borcanele si ce mai era aruncat acolo (VIDEO)

Radu Banciu a declarat, in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu, ca ablai raului Oltet s-a revarsat din cauza gunoaielor. Pe fondul precipitatiilor abundente, cursul apei a fost blocat de. continuă pe B1

Radu Banciu, despre redeshiderea bisericilor, dar nu si a teatrelor: La Teatru nu prea merg alegatori, de asta nu este o optiune...

Radu Banciu a comentat in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu despre decizia Guvernului de a permite accesul romanilor in biserica, in timp ce Teatrul ramane inchis. La.

Radu Banciu, despre propunerea de returnare a banilor incasati din amenzi: Chiar credeti ca veti primi banii inapoi? Mai pe la toamna asa...

Radu Banciu a vorbit in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu despre decizia Senatului de a returna banii romanilor care au platit amenzi in timpul starii de alerta si.

Radu Banciu: Golanii anilor `90 erau cei care aveau sa scrie, daca nu in realitate, macar in imaginatie, istoria adevarata a poporului roman (VIDEO)

Radu Banciu a declarat, in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu, ca asa-zisii golani ai anilor `90, protagonistii uneia dintre cele mai mari manifestatii anticomuniste din Europa de Est,.

Radu Banciu, despre prelungirea starii de alerta: Oamenii au scapat de sub control, se pregatesc de vacanta de vara. Lumea nu mai crede in asa ceva...

Radu Banciu a comentat in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu despre prelungirea starii de alerta si increderea scazuta a romanilor in pericolulreprezentat de pandemia de.

Radu Banciu, despre cazul tinerei arse din Mehedinti: Imaginati-va unu care omorase 5 oameni, eliberat conditionat de Justitie, sa-ti incendieze copilul. Nu se poate sa nu reactionezi la asa ceva!

Radu Banciu a vorbit in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu despre cazul fetei care a fost incendiata in Mehedinti, de un barbat care fusese condamnat la inchisoare pe viata si eliberat.

Imunizarea de grup, discutata in Romania, pentru prima oara: argumentele lui Alexandru Rafila

Probabilitatea sa punem mana cu totii pe un vaccin in urmatoarea perioada este una foarte scazuta. Din acest motiv, Alexandru Rafila a atras atentia asupra imunizarii de grup. Pentru mult.

Romania este situata langa state non-UE, ca risc social

Romania are un risc social putin sub 50, impreuna cu Azerbaidjan, Bosnia si Hertegovina, Kazahstan s.

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )