Libnet.ro
UNICEF

17:00

Radu Banciu, despre cazul tinerei arse din Mehedinti: Imaginati-va unu care omorase 5 oameni, eliberat conditionat de Justitie, sa-ti incendieze copilul. Nu se poate sa nu reactionezi la asa ceva!

B1 B1,
Radu Banciu, despre cazul tinerei arse din Mehedinti: Imaginati-va unu care omorase 5 oameni, eliberat conditionat de Justitie, sa-ti incendieze copilul. Nu se poate sa nu reactionezi la asa ceva!

Radu Banciu a vorbit in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu despre cazul fetei care a fost incendiata in Mehedinti, de un barbat care fusese condamnat la inchisoare pe viata si eliberat. continuă pe B1

Radu Banciu, despre prelungirea starii de alerta: Oamenii au scapat de sub control, se pregatesc de vacanta de vara. Lumea nu mai crede in asa ceva...

Radu Banciu a comentat in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu despre prelungirea starii de alerta si increderea scazuta a romanilor in pericolulreprezentat de pandemia de.

Vlad Voiculescu, apel la ministrul Sanatatii in cazul tinerei din Mehedinti incendiate: Duceti fata intr-un centru specializat unde sa aiba o sansa la viata!

Fostul ministru al Sanatatii Vlad Voiculescu a transmis, sambata, un mesaj actualului ministru Nelu Tataru, in cazul tinerei din Mehedinti incendiate de un barbat condamnat pentru mai multe crime si eliberat dupa 25 de ani de detentie, aflata in stare grava, cu arsuri pe aproape 90% din corp, ca aceasta sa fie dusa intr-un centru specializat, unde sa aiba o sansa la viata.

Marturie infioratoare a fratelui tinerei incendiate in Mehedinti: Cand am iesit eu din casa, sora-mea ardea, iar el fugea. A venit si cu toporul!

Detalii tot mai socante ies la iveala in cazul tinerei incendiate in Mehedinti. Fratele victimei, cel care a salvat-o, a marturisit ca barbatul voia sa o omoare cu orice pret.

Procurorul general a cerut un control la Parchetul de pe langa Judecatoria Vanju Mare in cazul tinerei incendiate

Procurorul general, Gabriela Scutea, a cerut un control privind instrumentarea dosarului de la Parchetul de pe langa Judecatoria Vanju Mare deschis dupa ce tanara de 17 ani din Mehedinti care a fost incendiata de un barbat l-a acuzat pe acesta de viol.

Radu Banciu: Golanii anilor `90 erau cei care aveau sa scrie, daca nu in realitate, macar in imaginatie, istoria adevarata a poporului roman (VIDEO)

Radu Banciu a declarat, in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu, ca asa-zisii golani ai anilor `90, protagonistii uneia dintre cele mai mari manifestatii anticomuniste din Europa de Est,.

Traian Basescu, despre cazul fetei incendiate de un criminal in serie eliberat conditionat: Cred ca problema este la penitenciar, nu la magistrat. Magistratul a avut un dosar cu recomandari foarte bune (VIDEO)

Fostul presedinte, Traian Basescu, a vorbit luni seara, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, despre cazul fetei de 17 ani din judetul Mehedinti care a fost incendiata de.

Acuzatii socante in cazul barbatului din Mehedinti, care a incendiat o fata: Criminalul in serie, protejat de politie!

Noi acuzatii socante in cazul criminalului care a incendiat o tanara de 17 ani din Mehedinti. Vecinii spun ca dupa ce a iesit din puscarie, barbatul mai agresase o fata din sat, iar politia ar fi stiut dar nu ar fi luat nicio masura.

Noi detalii despre criminalul din Mehedinti: Nu facea probleme. Juca chiar in echipa de fotbal a comunei si vorbea frumos cu vecinii

Antena 3 a aflat, in exclusivitate, noi detalii despre criminalul din Mehedinti, care a incendiat o adolescenta de 17 ani. Se pare ca barbatul nu ar fi facut probleme satenilor, ba chiar mai mult, le lucra in casa, vorbea frumos si era parte din echipa comunei Darvari. Marturiile au fost facute chiar de viceprimarul comunei.

De ce a fost eliberat criminalul care a incendiat adolescenta din Mehedinti

Criminalul Turnagiu Ion, care a incendiat adolescenta din Mehedinti dupa ce aceasta a depus o plangere la politie pentru viol, a fost eliberat conditionat din inchisoare in 10 mai 2019.

Criminalul care a incendiat adolescenta din Mehedinti a fost arestat

Criminalul in serie, acuzat ca a dat foc unei copile de 17 ani, din Mehedinti, a fost arestat preventiv. Barbatul isi va petrece urmatoarele 30 de zile in spatele gratiilor.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )