Libnet.ro
UNICEF

22:15

Radu Banciu: La vot toate optiunile sunt proaste indiferent pe cine alegi. Suntem pacaliti pe toate fronturile(VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: La vot toate optiunile sunt proaste indiferent pe cine alegi. Suntem pacaliti pe toate fronturile(VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre replica voi i-ati votat folosita de unii oameni atunci cand altii isi exprima nemultumirea fa. continuă pe B1

Radu Banciu, despre valul de eliberari din penitenciare: Este cam singura posibilitate pe care Guvernul Tudose o are. in inchisori incep sa ajunga oameni din sistemul politic (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre anuntul ministrului Justitiei, Tudorel Toader, conform caruia, pe 19 octombrie intra in vigoare legea care.

Radu Banciu, despre Catedrala Mantuirii Neamului: Romania nu si-ar fi permis o astfel de constructie in niciun alt domeniu (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre construirea Catedralei Mantuirii Neamului care are acum aproape 60 de metri si este doar la jumatate din.

Radu Banciu, despre declaratiile lui Eugen Nicolicea in cazul Belina: Te lasa nauc, mut, te lasa sperietoare de ciori (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre declaratiile facute in sedinta Comisiei juridice de deputatul Eugen Nicolicea cu privire la cazul Belina pentru ca.

Radu Banciu, despre statul la coada la moaste: Statul ar trebui sa interzica prin lege asa ceva. Ce s-ar intampla daca odata mor 100 de oameni? (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de duminica seara a emisiunii Lumea lui Banciu obiceiul de a stat multe ore la coada la moaste, precum se intampla in fiecare an la Sfanta Parascheva.

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )