Libnet.ro
UNICEF

00:07

Radu Calin Cristea: Realitatea TV e mai mult decat o entitate media. Rares Bogdan si Oreste Teodorescu, niste panglicari nemernici

B1 B1,
Radu Calin Cristea: Realitatea TV e mai mult decat o entitate media. Rares Bogdan si Oreste Teodorescu, niste panglicari nemernici

In sedinta de marti,7 noiembrie, Consiliul National al Audiovizualului a hotarat sa amendeze postul Realitatea TV cu 85. 000 de lei, in urma unei editii a emisiunii Jocuri de. continuă pe B1

O noua eroare la Penitenciarul Giurgiu: Un detinut, beneficiar al recursului compensatoriu, a fost eliberat cu o zi mai tarziu decat ar fi trebuit

Un detinut de la Penitenciarul Giurgiu, care beneficiaza de legea recursului compensatoriu, a fost eliberat din inchisoare cu o zi mai tarziu decat ar fi trebuit, informeaza.

Val de scumpiri inainte de sarbatori. Unele alimente vor costa cu 50% mai mult fata de anul trecut

In prag de sarbatori, preturile alimentelor au explodat. Ouale, carnea, untul si multe alte produse de baza costa chiar si cu 50% mai mult fata de aceeasi perioada a anului trecut. Majorarea.

Val de scumpiri inainte de sarbatori! Pretul carburantilor se apropie tot mai mult de 6 lei/litru

Benzina si motorina se apropie de pragul de 6 lei litrul! in cateva luni, combustibilii au ajuns sa coste chiar si cu un leu mai mult pentru un litru. Iar scumpirea nu vine singura. Si preturile.

Achizitia Qualcomm ar putea fi cea mai mare din tech: 100 miliarde dolari

Momentan nu a fost confirmata oficiala, dar mai multe surse au afirmat ca Broadcom se pregateste sa cumpere Qualcomm cu o suma astronomica. Majoritea smartphone-urilor de pe piata folosesc chipseturi create de Qualcomm. Mai mult decat atat, pana la finele acestui an, vom vedea ultraportabile cu Windows 10 ce vor folosi SoC-uri ale aceleeasi companii.

Misterele caderii comunismului. De ce schema sovietica de rasturnare a regimului din Bulgaria a fost mai blanda decat cea din Romania

La 10 noiembrie se implinesc 28 de ani de cand Nicolae Ceausescu ramasese ultimul sef de stat din estul Europei neschimbat de Moscova. Kremlinul mai avea o singura reduta in politica sa de implementare a politicilor perestroikiste in raza sa de influenta: Romania.

Mugur Isarescu anunta stabilizarea dobanzilor, dar o mai mare flexibilitate a cursului: Cineva trebuie sa se miste mai mult!

Banca Nationala a Romaniei BNR) va interveni cu toate instrumentele de care dispune pentru a stabiliza dobanzile din piata monetara in jurul ratei de politica monetara, in prezent situate la 1,75% pe an. In schimb, cursul va fluctua mai mult in.

Putea face Sobolewski mai mult?

Acum, cand masculul alfa al pietei romanesti de capital a intrat in istorie, iesind pe usa din dos a BVB, dupa o cramponare penibila de scaun, ar fi cazul sa ne intrebam ce nu a mers in mandatul sau. Pentru ca e greu sa-l consideri un succes, din moment ce nu a reusit sa creasca lichiditatea la BVB, iar numarul de investitori de retail a scazut, in conditiile in care marfa e mai multa la bursa vezi ofertele publice de la Medlife, Digi, Romgaz), dobanzile au scazut incredibil, iar veniturile cetatenilor au fost in urcare.

Amenzi pentru romanii care pleaca mai mult din tara. Anunt de ultima ora facut de ANAF

Fiscul a avertizat in mod repetat ca romanii care pleaca din tara pentru perioade mai lungi trebuie sa depuna un chestionar in urma caruia ANAF stabileste daca acestia trebuie sa mai achite.

GALERIE FOTO M4, magistrala de metrou in care astepti in statie mai mult de 15 minute. Dupa 28 de ani de lucrari, cetatenii din nordul Bucurestiului auu metrou doar cu numele

Inceputa in decembrie 1989, Magistrala 4 a metroului bucurestean, Gara de Nord-Straulesti, inca mai asteapta sa fie finalizata. Calatorii sunt nevoiti sa astepte in statii chiar si peste 15 minute .

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )