Libnet.ro
UNICEF

16:15

Radu Mazare, adus la Curtea Suprema. Avocat: La Rahova, fostul edil s-a apucat de citit istorie, geografie si politic

B1 B1,
Radu Mazare, adus la Curtea Suprema. Avocat: La Rahova, fostul edil s-a apucat de citit istorie, geografie si politic

Radu Mazare a ajuns, marti, la sediul ICCJ pentru a fi confirmat mandatul de arestare din dosarul Polaris in care a fost condamnat, in prima instanta, la 9 ani si 10 luni de inchisoare. in acest ultim dosar. continuă pe B1

Radu Mazare, adus la Curtea Suprema. Avocat: La Rahova, fostul edil s-a apucat de citit istorie, geografie si politic (FOTO)

50: Procesul s-a terminat. Radu Mazare a fost dus la penitenciarul Rahova. Radu Mazare a ajuns, marti, la sediul ICCJ pentru a fi confirmat mandatul de arestare din dosarul Polaris in care a fost.

Radu Mazare va fi adus la Curtea Suprema pentru confirmarea mandatului de arestare in dosarul Polaris

Radu Mazare urmeaza sa fie adus, luni, la sediul instantei supreme la ora 14:30, pentru a fi confirmat mandatul de arestare din dosarul Polaris in care a fost condamnat, in prima instanta, la aproape 10 ani de inchisoare. Mazare va fi adus de la Penitenciarul Rahova.

VIDEO. Radu Mazare a ajuns la Penitenciarul Rahova

Avem primele fotografii cu Radu Mazare, fostul primar al Constantei care este adus astazi in tara, dupa fuga din Madagascar. Mazare are de executat noua ani de inchisoare si a fost prins recent in.

Radu Mazare, dus cu duba la Penitenciarul Rahova: PRIMELE IMAGINI cu fostul edil la revenirea in Romania (VIDEO)

50Radu Mazare a fost dus cu duba la Penitenciarul Rahova. 00De la aeroport, Radu Mazare va fi preluat de reprezentantii Administratiei Nationale a Penitenciarelor si dus la.

Avionul cu care Radu Mazare este adus in Romania A ATERIZAT: Aeronava a avut intarziere din cauza furtunii din Capitala(VIDEO)

32 Avionul cu care Radu Mazare este adus in Romania a aterizat pe Aeroportul Otopeni. Radu Mazare se intoarce luni seara in Romania. Fostul edil este adus cu o aeronava Tarom, de la Paris,.

Politia Romana, primele precizari dupa aducerea in tara a lui Radu Mazare: Misiunea s-a derulat fara incidente

Politia Romana a facut primele precizari dupa aducerea in Romania a lui Radu Mazare. inrtr-un comunicat de presa la Centrului de Informare si Relatii Publice al Inspectoratului General al Politiei Romane.

Cum arata celula in care este inchis Radu Mazare si in ce conditii sta in penitenciarul Rahova. FOTO

Radu Mazare este incarcerat in Penitenciarul Rahova, intr-o celula aflata in vecinatatea celei in care a fost inchis fostul presedinte ANAF, Sorin Blejnar. Marti, fostul primar al municipiului Constanta a fost scos pentru prima data din penitenciar pentru a fi dus in fata judecatorilor de la Curtea Suprema. Autoritatile din Madagascar l-au extradat, luni, pe [] .

Radu Mazare, prima noapte petrecuta in Penitenciarul Rahova

Radu Mazare a petrecut prima noapte in spatele gratiilor, pe pamamt romanesc, dupa ce a fost extradat din Madagascar. A ajuns la Penitenciarul Rahova si va ramane acolo pentru urmatoarele trei.

Trolling al Reprezentantei Comisiei Europene, in ziua in care Radu Mazare e adus in Romania: UE a importat mazare din Madagascar in valoare de peste 800.000 de euro (FOTO)

Postare ironica a Reprezentantei Comisiei Europene la Bucuresti, in ziua in care Radu Mazare este adus in Romania. Cu cateva ore inainte ca fostul primar sa ajunga in tara, pentru a-si executa.

Radu Banciu, despre aducerea lui Radu Mazare in tara: Madagascarul este peste Romania si la democratie, si la orice (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre aducerea in tara, din Madagascar,a lui Radu Mazare. Romania are sef de trib, nu Madagascarul. Ei au o istorie.

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2399 seconds )