Libnet.ro
UNICEF

00:07

Radu Mazare se va casatori in penitenciar. in trei saptamani vor bate clopote de nunta! Pregatirile sunt aproape gata

Antena3 Antena3,
Radu Mazare se va casatori in penitenciar. in trei saptamani vor bate clopote de nunta! Pregatirile sunt aproape gata

In trei saptamani vor bate clopote de nunta pentru Radu Mazare la Penitenciarul Rahova. Pregatirile pentru ceremonia in care fostul edil isi va uni destinul cu cea care i-a fost alaturi in Magdagascar,. continuă pe Antena3

Radu Mazare a aflat in ce penitenciar isi va ispasi primii ani de inchisoare

O comisie a Penitenciarului Rahova a decis, dupa ce s-a incheiat perioada de carantina pentru Radu Mazare, ca fostul primar al Constantei sa ramana in aceasta unitate de detentie, in regim inchis, pana in anul 2021, scrie Mediafax.

Ce face Radu Mazare in inchisoare. Ultimele vesti, dupa ce si-a cerut iubita in casatorie

Avocatul lui Radu Mazare a oferit detalii despre viata din inchisoare a fostului edil si despre modul in care decurg pregatirile pentru nunta care urmeaza sa aiba loc in penitenciar. Dosarul pentru casatorie a fost deja depus, iar acum se asteapta raspunsul de la Administratia Nationala a Penitenciarelor. Ultimele vesti din inchisoare despre Radu Mazare [] .

Adevaratul motiv pentru care Radu Mazare vrea sa se casatoreasca in spatele gratiilor

Mama lui Radu Mazare a dezvaluit adevaratul motiv pentru care fiul sau vrea sa se casatoreasca dupa gratii, in conditiile impuse in penitenciar Roxana e o fata foarte buna si n-am cuvinte sa-i.

Cum arata viata lui Radu Mazare dupa gratii

Radu Mazare va ramane, dupa incheierea perioadei de carantina, in Penitenciarul Rahova, in regim inchis, pana cel putin in anul 2021. Asa a hotarat o comisie a Penitenciarului. in prezent, fostul edil se afla in celula din penitenciarul Rahova cu inca trei persoane, doi cetateni de origine turca si un roman, a declarat Mihai Mazare, fratele fostului primar al Constantei.

Detalii despre NUNTA iN ZEGHE a anului: Cine va fi invitat si ce MENIU va avea Radu Mazare la fericitul eveniment! Mama fostului edil da tot din... celula!

Mama lui Radu Mazare e extrem de bucuroasa ca fiul ei se insoara, chiar daca nunta care va avea loc la Penitenciarul Rahova nu va fi asa cum a visat de ani buni. Despre mireasa, soacra spune ca va veni abia l.

Cum arata viata lui Radu Mazare dupa gratii. Dezvaluiri facute de mama sa: S-ar putea de saptamana viitoare sa-l duca la munca

Radu Mazare a fost vizitat la Penitenciarul Rahova de mama sa. E un luptator. Suntem actori foarte buni, el vrea sa nu ma faca sa sufar si eu la fel. Ne zambim, il incurajez ca o sa treaca, el imi.

Radu Mazare va sta la Penitenciarul Rahova, in regim inchis, pana in 2021

Veste proasta pentru Radu Mazare. in timp ce se fac pregatiri pentru nunta fostului edil al Constantei apare si vestea ca acesta va ramane la Penitenciarul Rahova pana in 2021 si ca regimul de detentie va.

Radu Mazare va ramane in Penitenciarul Rahova, in regim inchis, pana in 2021

O comisie a Penitenciarului Rahova a decis, dupa ce ce s-a incheiat perioada de carantina pentru Radu Mazare, ca fostul primar al Constantei sa ramana in aceasta unitate de detentie, in regim inchis, pana in anul 2021.

Radu Mazare ramane incarcerat la Penitenciarul Rahova pana in 2020

Radu Mazare si-a terminat perioada de carantina de 21 de zile, iar o comisie a Penitenciarului Rahova a decis ca fostul edil al Constantei sa-si ispaseasca pedeapta aici, cel putin pana in 2020, transmite RT.

Radu Mazare ramane incarcerat la Penitenciarul Rahova pana in 2021

Radu Mazare si-a terminat perioada de carantina de 21 de zile, iar o comisie a Penitenciarului Rahova a decis ca fostul edil al Constantei sa-si ispaseasca pedeapta aici, cel putin pana in 2021, transmite RT.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2388 seconds )