Libnet.ro
UNICEF

09:15

Radu Mazare, la DNA pentru audieri in dosarul in care este acuzat de luare de mita

B1 B1,
Radu Mazare, la DNA pentru audieri in dosarul in care este acuzat de luare de mita

Radu Mazare a ajuns, miercuri, la DNA, pentru a fi audiat in dosarul in care este acuzat ca ar fi luat mita 175. 000 de euro de la omul de afaceri Avraham Morgenstern, pentru a-l ajuta sa castige contractul pentru. continuă pe B1

VIDEO UPDATE DNA a extins urmarirea penala pentru fals in declaratii in cazul lui Radu Mazare

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au extins urmarirea penala pentru fals in declaratii in dosarul primarului Constantei, Radu Mazare, in care este acuzat ca ar fi luat mita 175. 000 de euro de la omul de afaceri Avraham Morgenstern, pentru a-l ajuta sa castige contractul pentru construirea locuintelor sociale din campusul Henri Coanda.

Radu Mazare: DNA a extins urmarirea penala pentru fals in declaratii. Traim intr-o tara in care eu trebuie sa ma dezvinovatesc

Primarul din Constanta, Radu Mazare, a anuntat miercuri ca procurorii DNA au extins urmarirea penala pe numele sau pentru fals in declaratii, dupa ce au studiat declaratiile de avere depuse de acesta in.

Radu Mazare, din nou la DNA. Primarul Constantei va fi audiat in dosarul in care este cercetat

Radu Mazare este asteptat astazi din nou la DNA. Primarul Constantei va fi audiat din nou in dosarul in care este cercetat pentru luare de mita dupa ce ar fi primit 175. 000 de euro de la omul de afaceri.

Radu Mazare, audiat la DNA pentru luare de mita

Primarul Constantei, Radu Mazare, a venit, miercuri, la DNA, pentru a fi audiat in dosarul in care este acuzat ca ar fi luat mita 175. 000 de euro de la omul de afaceri Avraham Morgenstern, pentru a-l ajuta sa castige contractul pentru construirea.

Radu Mazare la DNA: Firea le-a dat o lectie multor mormoloci din politica romaneasca

Primarul Radu Mazare s-a prezentat miercuri la sediul Directiei Nationale Anticoruptie pentru a fi audiat de procurori in dosarul in care este acuzat ca ar fi primit 175. 000 de euro mita pentru a facilita unui om de afaceri castigarea unei licitatii.

Radu Mazare, anchetat si pentru fals in declaratii

Procurorii DNA au extins ancheta in cazul primarului din Constanta pentru fals in legatura cu declaratia de avere si imprumutul pe care sustine ca l-a oferit, acum zece ani, unui grec, a anuntat chiar Radu Mazare. Am depus un inscris, respectiv contractul meu de imprumut. M-au anuntat ca au extins urmarirea penala, a precizat edilul la iesirea de la DNA, unde ieri a fost din nou audiat in dosarul de coruptie care-l vizeaza.

DNA a extins urmarirea penala in cazul lui Radu Mazare pentru fals in declaratii

Procurorii DNA au extins urmarirea penala in cazul lui Radu Mazare si pentru fals in declaratii.

Radu Mazare, din nou la DNA. Primarul Constantei: DNA-ul e arma lui Basescu

Radu Mazare a sosit din nou astazi din nou la DNA. La intrarea in sediul institutiei, edilul a declarat:DNA-ul este arma lui Traian Basescu. Primarul Constantei va fi audiat din nou in dosarul in care.

DNA a extins ancheta in dosarul lui Radu Mazare

DNA a extins ancheta in dosarul de coruptie care il priveste pe Radu Mazare si l-a pus sub acuzare pentru fals, in legatura cu declaratiile sale de avere, informaza un comunicat al institutiei remis, astazi, redactiei.

Radu Mazare, este audiat miercuri de procurorii anticoruptie in dosarul in care estre acuzat ar fi primit mita

Primarul Radu Mazare s-a prezentat miercuri la sediul Directiei Nationale Anticoruptie pentru a fi audiat de procurori in dosarul in care este acuzat ca ar fi primit 175. 000 de euro mita pentru a facilita unui om de afaceri castigarea unei licitatii.

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )