Libnet.ro
UNICEF

21:00

Radu Mazare ramane iN AREST. ICCJ a admis contestatia procurorilor

Antena3 Antena3,
Radu Mazare ramane iN AREST. ICCJ a admis contestatia procurorilor

Radu Mazare va fi cercetat in continuare in arest, in dosarul in care este acuzat ca a luat mita noua milioane de euro de la firme pe care le-a sprijinit in obtinerea de autorizatii, dupa ce instanta. continuă pe Antena3

iCCJ a decis: Radu Mazare ramane in arest preventiv

Radu Mazare va fi cercetat in continuare in arest, in dosarul in care este acuzat de luare de mita, informeaza Mediafax. inalta Curte de casatie si Justitie a admis contestatia DNA la inlocuirea masurii cu.

Radu Mazare ramane in AREST preventiv

Fostul primar al Constantei, Radu Mazare, va fi cercetat in continuare in arest, in dosarul in care este acuzat ca a luat mita noua milioane de euro, dupa ce instanta suprema a admis contestatia DNA la inlocuirea masurii cu arestul la domiciliu.

Radu Mazare ramane in arest la domiciliu

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a decis, marti, sa respinga propunerea procurorilor DNA de a prelungi arestarea preventiva in cazul lui Radu Mazare, dispunand ca fostul edil sa fie arestat la domiciliu.

Radu Mazare nu scapa de Beciul Domnesc. Edilul suspendat ramane in arest preventiv

Radu Mazare va fi cercetat in continuare in spatiile gratiilor, in arest preventiv, au decis miercuri magistratii Curtii Supreme, care au admis contestatia procurorilor anticoruptie impotriva deciziei prin care edilului i se inlocuise arestul preventiv cu cel la domiciliu. Decizia este definitiva.

Radu Mazare afla, miercuri, daca scapa de arest

Inalta Curte de Casatie si Justitie judeca, miercuri, contestatia procurorilor DNA la decizia prin care judecatorii au hotarat ca fostul primar al Constantei, Radu Mazare, sa fie cercetat la arest la domiciliu.

Radu Mazare afla miercuri daca scapa de arest

Inalta Curte de Casatie si Justitie judeca contestatia procurorilor DNA la decizia prin care judecatorii au hotarat ca fostul primar al Constantei sa fie cercetat la arest la domiciliu. Ieri, Radu Mazare a.

iCCJ a respins cererea DNA prin care procurorii cereau prelungirea mandatului de arestare preventiva pentru Radu Mazare

ICCJ a respins cererea DNA prin care procurorii cereau prelungirea mandatului de arestare preventiva pentru fostul primar al Constantei Radu Mazare. Este pentru a doua oara cand instanta dispune pentru Radu.

Instanta dispune din nou arest la domiciliu pentru Radu Mazare

Judecatorii Curtii Supreme au respins o astazi o cerere a DNA de prelungire a arestului preventiv in cazul fostului primar al municipiului Constanta, Radu Mazare, dispunand, pentru a doua oara, ca acesta sa fie plasat in arest la domiciliu.

Radu Mazare, la un pas de a fi ELIBERAT

Vesti bune pentru Radu Mazare. Fostul primar al Constantei va fi plasat din arest preventiv in arest la domiciliu, iar cererea DNA de prelungire a arestului preventiv i-a fost respinsa, marti, de inalta Curte de.

Radu Mazare a renuntat la calitatea de membru al PSD

Radu Mazare, aflat in arest preventiv pentru luare de mita, a renuntat la calitatea de membru al PSD. La mijlocul lunii martie, Radu Mazare a demisionat din functia de presedinte al orgainizatiei PSD Constanta,.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2389 seconds )