Libnet.ro
UNICEF

05:45

Radu Mazare, retinut de DNA pentru luare de mita / DNA: Morgenstern Avraham i-a dat mita primarului Constantei 175.000 de euro/ Radu Mazare: Dosar politic, sa-ti fie rusine, Basescu

Hotnews Hotnews,
 Radu Mazare, retinut de DNA pentru luare de mita / DNA: Morgenstern Avraham i-a dat mita primarului Constantei 175.000 de euro/ Radu Mazare: Dosar politic, sa-ti fie rusine, Basescu

Primarul municipiului Constanta, Radu Mazare, a fost retinut marti de procurorii Directiei Nationale Anticoruptiei, potrivit unui comunicat postat pe site-ul DNA. Alaturi de Mazare a fost retinut si omul de afaceri Morgenstern Avraham care i-a dat mita primarului Constantei 175 de mii de euro pentru ca acesta sa-i faciliteze castigarea unei licitatii, ce avea ca obiect contractul de construire a unui campusul social, in valoare de 40. 030 lei fara TVA circa 10 milioane de euro), potrivit comunicatului DNA. Vezi comunicatul integral in textMazare: E un dosar politic. Am vrut sa construiesc pentru saraci si uite cu ce m-am ales. Sa-ti fie rusine, Basescu. Nu am luat mita ca altfel construiam scump si nu cel mai ieftinVIDEO Cum l-au luat mascatii pe Radu Mazare dintr-un restaurant bucurestean . continuă pe Hotnews

Radu Mazare, retinut 24 de ore de DNA pentru luare de mita / DNA: Primarul Constantei a luat 175.000 de euro pentru a favoriza o firma la licitatie/ Mazare: Dosar politic, sa-ti fie rusine, Basescu

Primarul municipiului Constanta, Radu Mazare, a fost retinut marti de procurorii Directiei Nationale Anticoruptiei urmand sa fie prezentat miercuri instantei, cu propunerea de arestare preventiva. Alaturi de Mazare a fost retinut si omul de afaceri Morgenstern Avraham care i-a dat mita primarului Constantei 175 de mii de euro pentru ca acesta sa-i faciliteze castigarea unei licitatii, ce avea ca obiect contractul de construire a campusului social Henri Coanda, in valoare de circa 10 milioane de euro,potrivit unui comunicat postat pe site-ul DNA. Banii, primiti in mai multe transe, au urmat un circuit ascuns, prin intermediul unor conturi apartinand unor societati off shore. Vezi comunicatul integral in textMazare: E un dosar politic. Am vrut sa construiesc pentru saraci si uite cu ce m-am ales. Sa-ti fie rusine, Basescu. Nu am luat mita ca altfel construiam scump si nu cel mai ieftin. UPDATE: Un parlamentar ar fi vizat in dosarul in care a fost retinut Radu Mazare, au declarat, pentru Mediafax, surse judiciare. Potrivit Romania TV, in dosar este implicat si fratele lui Radu Mazare. Mai multe persoane din complexul social din Constanta invocat in dosar) au protestat fata de arestarea primarului, oamenii spunand ca se tem sa nu fie evacuati ca urmare a retinerii lui MazareVIDEO Cum l-au luat mascatii pe Radu Mazare dintr-un restaurant bucurestean .

Radu Mazare, retinut de DNA. Edilul este acuzat ca a primit 175.000 de euro mita

La mai putin de trei saptamani de la momentul in care procurorii anticoruptie cereau arestarea sefului Consiliului Judetean CJ) Constanta, Nicusor Constantinescu, marti a venit randul edilului constantean Radu Mazare sa fie ridicat de mascati. Acesta a fostretinut de DNA pentru 24 de ore.

Primele imagini cu Radu Mazare la DNA: Acesta a fost surprins pe pervazul unei ferestre, fumand o tigara (VIDEO)

Primarul Constantei, Radu Mazare, aflat la sediulDirectiei Nationale din Bucuresti, a fost surprins pe pervarzul unei ferestre din cladire, ocazie cu care le-a zambit si le-a facut cu mana jurnalistilor.

Radu Mazare, retinut de procurorii DNA: Am construit cel mai ieftin din Romania case pentru saraci si uite cu ce m-am ales (VIDEO)

Primarul Constantei, Radu Mazare, a fost retinut, marti, de procurorii anticoruptie, pentru 24 de ore, in urma audierilor de la sediul central al DNA, relateazaMediafax. Edilul va fi prezentat.

Radu Mazare, retinut de procurorii DNA: Am construit ieftin case pentru saraci si uite cu ce m-am ales (VIDEO)

Primarul Constantei, Radu Mazare, a fost retinut, marti, de procurorii anticoruptie, pentru 24 de ore, in urma audierilor de la sediul central al DNA, relateazaMediafax. Edilul va fi prezentat.

Fost presedinte club de fotbal, retinut pentru luare de mita

Fostul presedinte al clubului de fotbal C. U Vointa Sibiu, Ioan Hambasan, administrator al ATCOM- Societate Cooperatista Mestesugareasca, a fost retinut de procurorii DNA pentru luare de mita.

Radu Mazare, saltat de mascati! Cum a ajuns excentricul primar din cluburile de noapte direct la DNA

Astazi pare sa nu fie o zi tocmai fericita pentru Radu Mazare. Edilul Constantei a fost saltat de mascati de pe terasa unui restaurant de lux din zona de nord a Bucurestiului si dus la sediul DNA pentru audieri.

Perchezitii in Dambovita, in cazul Radu Mazare

Procurorii DNA fac, marti, perchezitii in judetul Dambovita, intr-un dosar in care sunt vizate fapte de coruptie ale primarului Radu Mazare. Directia Nationala Anticoruptie a emis un comunicat de presa marti, 8 aprilie, la ora 9.

Perchezitii la Primaria Constanta si la locuinta lui Radu Mazare

Procurorii DNA fac, in aceasta dimineata, perchezitii la Primaria Constanta si la locuinta primarului Radu Mazare, intr-un dosar in care sunt vizate fapte de coruptie, potrivit surselor de presa.

Perchezitii la sediul Primariei Constanta si la locuinta lui Radu Mazare

Procurorii DNA fac perchezitii, marti dimineata, la sediul Primariei din Constanta, dar si la locuinta lui Radu Mazare, acesta fiind acuzat de coruptie impreuna cu alti functionari, relateaza B1.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )