Libnet.ro
UNICEF

12:00

Radu Tudor: Veste foarte proasta pentru Romania

Antena3 Antena3,
Radu Tudor: Veste foarte proasta pentru Romania

Radu Tudor scrie, joi, pe blogul sau, ca printre afacerile la care este posibil sa renunte Exxon ar putea fi si exploatarea gazelor din Marea Neagra, in asociere cu OMV Petrom. continuă pe Antena3

Veste proasta pentru pensionari. Comisia Europeana a facut anuntul despre majorarea pensiilor in Romania

Comisia Europeana a facut anuntul mult asteptat de pensionari. Din pacate, noua Lege a pensiilor constituie un risc semnificativ vizavi de majorarea pensiilor. Iata ce arata raportul Comisiei! Comisia Europeana, anunt despre majorarea pensiilor Noua Lege a pensiilor este un risc pentru deficitul public din anul 2020, dar si pentru cel din anii urmatori, daca .

Sinteza zilei. Ce pregateste Radu Tudor pentru dezbaterea organizata de Iohannis

Jurnalistul Antena 3 Radu Tudor, multiplu premiat de Asociatia Profesionistilor de Televiziune din Romania, va participa la dezbaterea organizata, marti, la Biblioteca Centrala Universitara din.

Radu Tudor, mesaj ferm: Intoleranta a nascut niste monstri in Romania

Jurnalistul Radu Tudor atrage atentia intr-un articol pe blogul sau, ca discursurile politicienilor care nu tind spre consens ofera un prilej manifestarii intolerantei, atat in mediul online, cat si.

Klaus Iohannis, intrebat de Radu Tudor cat face pana la Sibiu. Raspunsul halucinant al presedintelui

Jurnalistul Radu Tudor l-a intrebat pe Klaus Iohannis, la dezbaterea organizata de seful statului, marti seara, la BCU,cat timp face din Bucuresti pana la Sibiu. Cat fac cu ce?, a fost.

Mircea Badea: Radu Tudor a fost absolut ok cu intrebarile pe care le-a pus, in conventia respectiva. Plus momentul genial, unde practic l-a dezbracat pe Ludovic Orban. Superb!

Mircea Badea a apreciat prestatia jurnalistului Radu Tudor, la dezbaterea lui Klaus Iohannis cu formatorii de opinie, aratand ca a avut un moment de geniu atunci cand l-a expus pe premierul Ludovic Orban si i-.

Momentul inedit provocat de Radu Tudor la dezbaterea lui Iohannis. A apelat la Ludovic Orban ca sa-i adreseze o intrebare incomoda lui Klaus Iohannis

Radu Tudor a provocat un moment inedit in timpul dezbaterii organizate,marti, de PNL si Klaus Iohannis la Biblioteca Centrala Universitara. Realizatorul emisiunii Punctul de intalnire de la Antena 3 a apelat .

Razboiul dezbaterilor, cu doar cinci zile inaintea turului II al alegerilor. Radu Tudor, dezvaluiri despre intalnirea cu Iohannis

Viorica Dancila si Klaus Iohannis se bat in dezbateri, cu doar cinci zile inaintea turului doi al alegerilor. Jurnalistul Antena 3 Radu Tudor, multiplu premiat de Asociatia Profesionistilor de Televiziune.

Radu Tudor, dezvaluiri in premiera despre intalnirea cu presedintele Romaniei. Cred ca am auzit pe cineva spunand: Ce cauta aici?!

Radu Tudor a povestit, pe blog, cum a descurs prima sa intalnire cu presedintele Romaniei de la acea vreme, Ion Iliescu. Se intampla in ianuarie 1995, cand realizatorul emisiunii Punctul de intalnire, de.

Radu Tudor: Presedintele Klaus Iohannis a trecut in rezerva 34 de generali SRI

Radu Tudor scrie, pe blog, ca presedintele Klaus Iohannis a trecut in rezerva, in cei cinci ani de mandat la Palatul Cotroceni, 34 de generali SRI, in contextul in care un punct esential in mandatul lui.

Avertisment pentru Romania. Un general SUA, strateg in Europa, spune ca urmatorul conflict cu Rusia va fi la Marea Neagra

Un general SUA, strateg in Europa, avertizeaza Romania. Fostul comandant sustine ca urmatorul conflict cu Rusia va fi la Marea Neagra. Avertisment pentru Romania. Un general SUA spune ca urmatorul conflict cu Rusia va fi la Marea Neagra Generalul american Ben Hodges, fost comandant al Fortelor terestre americane in Europa, in perioada 2014 2017, .

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2435 seconds )