Libnet.ro
UNICEF

15:30

Radu Tudor: Un celebru economist, declaratie imbucuratoare despre Romania

Antena3 Antena3,
Radu Tudor: Un celebru economist, declaratie imbucuratoare despre Romania

Radu Tudor a publicat, luni, pe blogul sau, o declaratie interesanta a unui celebru economist. Romania e o tara care poate fi un exemplu de succes in Europa, a declarat luni reputatul economist Nouriel. continuă pe Antena3

Romania a fost atacata! Este incredibil ce i-a scris SRI lui Radu Tudor

Romania a fost atacata! Este incredibil e i-a scris SRI lui Radu Tudor.

Radu Tudor: Candidatul care ar putea face marea surpriza

Radu Tudor afirma, intr-o postare pe blogul sau, ca rezultatele exit-poll-ului realizat in jurul pranzului, arata o posibila surpriza in primul tur al.

Ianis Hagi, reactie neasteptata despre Romania-Suedia. Ce asteptari are de la acest meci

Ianis Hagi a fost convocat de selectionerul Cosmin Contra pentru meciul Romania-Suedia, din runda cu numarul 9 a preliminariilor Euro 2020. Fiul lui Gica Hagi este motivat sa castige, dar spune ca o victorie cu nordicii nu ar insemna o razbunare pentru eliminarea din sferturile de finala ale Campionatului Mondial din 1994. Ianis Hagi, raspuns .

Nostradamus, PROFETIE ULUITOARE despre Romania: Ce se va intampla cu tara noastra pana in 2028! E PRIMA OARA cand se vorbeste despre asta...

In profetiile traduse ale lui Nostradamus, anul 2019 era lipsit de crestere economica, dar acest lucru se va schimba pana in 2028, cand Romania va intra in randul tarilor ce vor atinge bogatia suprema, sc.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )