Libnet.ro
UNICEF

09:15

Radu Tudor: Trei semnale ca se albastreste cucuveaua mov

Antena3 Antena3,
Radu Tudor: Trei semnale ca se albastreste cucuveaua mov

Evolutii interesante in cazul acuzatiilor facute de patronul Romania tv, deputatul Sebastian Ghita, membru in Comisia de control a SRI. Ghita spune ca procurorul sef DNA Laura Codruta Kovesi a folosit ilegal adresa de em. continuă pe Antena3

Cucuveaua mov. Radu Banciu: Iata de unde i se trage sfarsitul doamnei Kovesi (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre cucuveaua mov, o noua dovada a lui Sebastian Ghita impotriva Laurei Codruta Kovesi. Deputatul.

Cucuveaua mov nu se rezuma doar la Kovesi: Aceasta este un adevarat brand folosit in comert (FOTO)

Sintagma cucuveaua mov este o aparitie recenta in spatiul public romanesc, odata cu afirmatiile lui Sebastian Ghita conform carora Laura Codruta Kovesi folosea un cont de mail intitulat.

Elena Udrea o ataca pe Kovesi: incearca sa scape de cucuveaua mov

Kovesi incearca sa scape de cucuveaua mov, folosindu-se de mine! Nimic nou! De cate ori este in criza de imagine, apeleaza la dosare si acuzatii sonore: la adresa mea, a lui Ponta, Blair etc. De data aceasta, rahatul.

Scandalul Cucuveaua mov. Mircea Marian: Stiu un ziarist caruia Codruta Kovesi ii trimitea mailuri (VIDEO)

Jurnalistul Mircea Marian a facut, miercuri, pe B1 TV noi dezvaluiri despre scandalul momentului Cucuveaua mov. Acesta a declarat ca stie un ziarist care caruia Kovesi ii trimitea.

Coincidenta sau nu? Cu cateva zile inainte de izbucnirea scandalului Cucuveaua mov, Ambasada SUA a postat pe Facebook o imagine cu cucuvele! (FOTO)

In contextul deja celebrului scandal Cucuveaua mov, atrage atentia o postare facuta de Ambasada SUA la Bucuresti cu doar cateva zile inainte ca deputatul Sebastian Ghita sa publice.

Radu Tudor, amendat pentru o stire gresita. Ce sanctiune a primit

Radu Tudor a inceput sa faca presa atunci cand nu exista nici Facebook si pe vremea cand nu era goana dupa senzational. La implinirea a 25 de ani de cand a intrat in lumea jur.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )