Libnet.ro
UNICEF

15:01

Raducu Mazare, amenda pentru o petrecere intr-un local din Mamaia

Antena3 Antena3,
Raducu Mazare, amenda pentru o petrecere intr-un local din Mamaia

Raducu Mazare, fiul fostului primar al Constantei, Radu Mazare, a fost amendat de politisti pentru ca si-a sarbatorit ziua de nastere intr-un local din Mamaia, in plina pandemie. La eveniment erau prezente peste 20 de persoane care au incalcat prevederile in vigoare privind distantarea si masurile de protectie anti-COVID-19. continuă pe Antena3

Fiul lui Radu Mazare si-a serbat ziua de nastere ignorand regulile anti-COVID-19: Ce amenda a primit Raducu Mazare

Fiul lui Radu Mazare a primit o amenda de 1. 000 de lei pentru ca a ignorat regulile de protectie impotriva noului coronavirus. Concret, Raducu Mazare, fiul fostului primar al Constantei, si-a sarbatorit ziua.

Fiul lui Radu Mazare, amendat cu 1.000 de lei pentru ca a incalcat masurile anti-COVID si si-a serbat ziua de nastere intr-un local din Mamaia

Raducu Mazare, fiul fostului primar al Constantei Radu Mazare, a fost amendat de politisti cu 1. 000 de lei pentru ca si-a serbat ziua de nastere intr-un local din Mamaia, iar la eveniment se aflau peste 20 de persoane, incalcandu-se astfel regulile stabilite in contextul pandemiei de COVID.

Fiul lui Radu Mazare, amendat cu 1.000 de lei pentru ca si-a serbat ziua de nastere intr-un local din Mamaia

Fiul fostului primar al Constantei, Radu Mazare, Raducu, a fost amendat de politisti cu suma de 1. 000 de lei pentru ca si-a serbat ziua de nastere intr-un local din Mamaia, iar la eveniment se aflau peste 20 de persoane, incalcandu-se astfel regulile adoptate in actualul context epidemiologic.

Petrecerea din Mamaia, organizata de Raducu Mazare, intrerupta de politisti

Fiul fostului primar al Constantei si-a sarbatorit ziua de nastere intr-un club din statiunea Mamaia. Petrecerea lui Raducu Mazare a fost intrerupta de politisti.

10 persoane care petreceau noaptea intr-un local din Sectorul 6, sanctionate cu peste 1000 de euro

Politistii Sectiei 20 au amendat 10 persoane care petreceau noaptea intr-un local din Sectorul 6 al .

10 persoane care petreceau noaptea intr-un local din Sectorul 6 au fost amendate

Politistii Sectiei 20 au amendat 10 persoane care petreceau noaptea intr-un local din Sectorul 6 al Capitalei, fara respectarea masurilor de preventie a raspandirii noului coronavirus.

Alocatii 2021. Vestea zilei pentru milioane de copii din Romania. Se intampla de azi

Veste buna pentru milioane de copii din Romania. incepand de astazi, alocatiile cresc cu 20%, urmand ca o alta majorare sa fie decisa in Parlament. Cea care a facut anuntul a fost Raluca Turcan, Ministrul Muncii si al Protectiei Sociale. Cati bani vor primi copiii cu varsta intre 2-18 ani Alocatiile copiilor reprezinta una dintre .

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )