Libnet.ro
UNICEF

01:05

RAED ARAFAT: Cu cat avansam in campania de vaccinare, cu atat exista premisa reluarii unor activitati mai usor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
RAED ARAFAT: Cu cat avansam in campania de vaccinare, cu atat exista premisa reluarii unor activitati mai usor

Secretarul de stat in MAI Raed Arafat a declarat astazi ca exista premisa reluarii mai usor a unor activitati daca se vaccineaza cat mai multi romani, apreciind ca trebuie sa existe o balanta intre impactul pe sistemul sanitar, impactul pe sanatatea publica si intre aspectele economice. continuă pe Ziarul Bursa

RAED ARAFAT: Am anulat ordinul de detasare a medicilor din scoli la DSP-uri

Secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, a declarat, duminica seara, la Antena 3, ca vineri a anulat ordinul prin care cadrele medicale din scoli au fost detasate in cadrul directiilor de sanatate publica din tara.

Raed Arafat, anunt de ultima ora despre festivalurile din vara. Vesti proaste pentru romani!

Aparitia vaccinurilor anti-Covid-19 au oferit sperante mari cu privire la revenirea la o viata cat mai aproape de normalitate. Fara a sta prea mult pe ganduri, cativa organizatori renumiti si-au anuntat festivalurile pentru vara, iar amatorii au inceput sa-si faca planuri de distractie. Pentru a clarifica situatia, Raed Arafat a facut anuntul de care toata .

Raed Arafat, umilit fara mila de Diana Sosoaca: Are o problema grava. Este o bucurie a domnului Arafat de a vedea cum sufera oamenii

Senatoarea AUR, Diana Sosoaca, lanseaza un nou atac catre Raed Arafat, odata cu revenirea elevilor la scoala. Aceasta il acuza pe seful DSU de agresiune impotriva copiilor, atacandu-l fara mila pentru restrictiile mult prea dure pe care le impune. Copiii din Romania sunt abuzati Diana Sosoaca este cunoscuta pentru sustinerea miscarii anti-botnita, iar aceasta nemultumire .

Raed Arafat, semnal de alarma cu privire la pericolul din scoli: Acest lucru nimeni nu poate sa-l nege

Seful DSU a vorbit duminica seara despre pericolul la care sunt expusi elevii dupa inceperea scolii. Raed Arafat a dat asigurari ca situatia epidemiologica va fi monitorizata constant, dar acesta nu exclude ca numarul infectarilor sa creasca semnificativ. Care este situatia Covid-19 in Romania Raed Arafat a fost invitat in cadrul emisiunii Antena 3, acolo .

Raed Arafat, atentionare in prima zi de scoala: Posibil sa apara o crestere a cazurilor COVID

Medicul Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), atrage atentia ca, odata de redeschiderea scolilor, nu este exclus sa apara o crestere semnificativa a cazurilor COVID-19.

Raed Arafat: Nu stim daca festivalurile se vor putea tine anul acesta, dar unii organizatori au anuntat deja ca vand bilete. Iar va iesi scandal cine-i va despagubi pe oamenii acestia

Secretarul de stat Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), a declarat ca marile festivaluri organizate in Romania s-ar putea sa nu se poata tine nici in acest an din cauza.

Raed Arafat: E posibila o crestere a numarului de cazuri de COVID-19 odata cu redeschiderea scolilor. Trebuie sa respectam masurile si mergem in paralel cu vaccinarea

Secretarul de stat Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), a declarat ca e posibil sa creasca numarul de infectari cu coronavirus, odata cu redeschiderea scolilor, dar ramane de.

Diana Sosoaca, petrecere ireala cu lautari. Raed Arafat tocmai a fost umilit

Senatoarea AUR, Diana Sosoaca, a participat vinseri seara la o petrecere in restaurant si a transmis live pe Facebook evenimentul. Zeci de persoane care nu respectau regulile impuse de pandemie, cantand, dansand si luandu-se in brate, de parca pandemia nici nu ar exista. Diana Sosoaca, petrecere ireala cu lautari De altfel, Diana Sosoaca este renumita .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )