Libnet.ro
UNICEF

01:05

Raed Arafat, anunt de ultima ora. A dat ordin

Playtech Playtech,
Raed Arafat, anunt de ultima ora. A dat ordin

22 iulie a fost o zi neagra in evolutia pandemiei, caci Romania a sarit pragul de 1. 000 de infectari in ultimele 24 de ore; o cifra uriasa care vine intr-un moment in care sistemul de sanatate este deja sub presiune. Ne apropiem si de capacitatea maxima de testare. Peste toate, focarele explodeaza din loc in . continuă pe Playtech

Raed Arafat, avertisment disperat pentru romani: Situatia merge spre rau. Este posibil sa se ajunga la masuri de restrictie

Secretarul de stat in MAI a vorbit ieri seara despre situatia ingrijoratoare a cresterii numarului de imbolnaviri. Raed Arafat atrage atentia unei prognoze pesimiste datorata cifrelor pe care le primeste din mai mai multe zone, dar si din strainatate. Scenariu negru prevazut pentru urmatoarea perioada Raed Arafat avertizeaza asupra celei mai negre ipoteze pe care .

Klaus Iohannis, sedinta de urgenta la Cotroceni. Anunt de ultima ora al Guvernului

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, are astazi, de la ora 15:00, la Palatul Cotroceni, o sedinta pe tema fondurilor europene cu premierul Ludovic Orban,vicepremierul Raluca Turcan, ministrul Finantelor, Florin Citu, si ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos, conform Administratiei Prezidentiale. Update, declaratie Klaus Iohannis, 22 iulie 2020: Este o suma foarte mare si cu aacesti bani vom .

Ludovic Orban, anunt de ultima ora despre noile masuri de restrictii. Ce ii asteapta pe romani dupa cresterea numarului de cazuri

De ziua Aviatiei Romane, pe cerul Capitalei a avut loc un spectacol deosebit la care au participat zeci de aeronave supersonice, de transport si elicoptere militare. La ceremonie a participat si premierul Romaniei, Ludovic Orban, care a tinut sa transmit un mesaj pentru toti cetatenii. Respectati regulile, respectati masurile de protectie sanitara! Ludovic Orban a .

Facebook Messenger, anunt pentru milioane de utilizatori. Vestea de ultima ora

Facebook Messenger, aplicatia folosita de milioane de utilizatori din toata lumea vine cu un anunt important. Facebook Messenger, anunt pentru milioane de clienti. Vestea de ultima ora La inceputul anului, Facebook a anuntat lansarea unei noi functii care sa permita utilizatorilor sa-si protejeze aplicatia chiar daca telefonul acestora este oferit deblocat altei persoane. incepand de astazi .

Cati bani castiga Raed Arafat in 2020. Ce avere a strans pana acum

Medic roman de origine palestiniana, Raed Arafat a inceput sa puna bazele SMURD in septembrie 1990, la Targu Mures. La 1 octombrie 2012 a fost numit ministrul interimar al Sanatatii, functie la care a renuntat a doua zi, acceptand-o ulterior in noiembrie 2012. Astazi, una dintre cele mai populare figuri ale momentului, este criticat si .

Raed Arafat spune adevarul despre numarul de cazuri raportate zilnic: Cei care dau astfel de mesaje au un scop!

Secretarul de stat, Raed Arafat, a asigurat ca datele transmise de autoritati cu privire la cazurile COVID sunt reale. Asta in contextul in care tot mai multe voci vorbesc despre falsificarea cifrelor.

Sume neasteptate! Ce salariu incaseaza lunar Raed Arafat de la MAI si ce avere a strans pana acum

Raed Arafat este una dintre cele mai populare figuri ale momentului. Criticat de unii, divinizat de altii, secretarul MAI nu a ezitat niciun moment sa ia deciziile corecte in criza COVID-19, chiar daca acest lucru a insemnat o sifonare a imaginii pe alocuri.

Ludovic Orban, decizie de ultima ora. Ce a anuntat Premierul

Dupa videoconferinta avuta cu prefectii din Romania, marti seara, Premierul Ludovic Orban a facut un anunt. Solicitarile facute de acesta la adresa prefectilor. Ludovic Orban, decizie de ultima ora. Ce a anuntat Premierul Marti seara, premierul Ludovic Orban a transmis ca pentru a creste eficienta in lupta cu noul coronavirus, acesta a solicitat o serie .

Simona Halep, Gica Hagi si Ion Tiriac, mesaj de ultima ora pentru romani. O sa dureze cel putin 10 ani!

Unii dintre cei mai cunoscuti sportivi pe care i-a avut Romania au un mesaj de ultima ora de transmis poporului. Ce spun Simona Halep, Ion Tiriac si Gica Hagi? Halep, Tiriac si Hagi, mesaj de ultima ora pentru romani? Unii din cei mai mari campioni au ajuns sa fie in istoria si inimile romanilor foarte .

Detalii de ultima ora despre bataia dintre Manuela de la Puterea Dragostei si Loredana Chivu. Ce s-a intamplat imediat dupa incident

Ce s-a intamplat, de fapt, in clubul de fite in care s-au aflat Manuela de la Puterea Dragostei si Loredana Chivu? Detalii despre evenimentul care a trezit nenumarate intrebari in randul cunoscutilor celor doua femei. Detalii despre bataia dintre Manuela de la Puterea Dragostei si Loredana Chivu Un eveniment controversat a cuprins scena mondena in .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )