Libnet.ro
UNICEF

10:30

Raed Arafat, avertisment dur despre COVID-19: Coronavirusul poate suferi mutatii Cum poate fi tratat

Playtech Playtech,
Raed Arafat, avertisment dur despre COVID-19: Coronavirusul poate suferi mutatii Cum poate fi tratat

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), a spus ca infectia cu coronavirus nu are tratament si nici nu exista vreun vaccin specific, tratamentul fiind simptomatic. Tot el a aratat acest tip de virus poate suferi mutatii, informeaza Mediafax. Raed Arafat a vorbit despre coronavirs, la Antena 3 Coronavirsul nu are tratament. continuă pe Playtech

Raed Arafat, invitat la filmul despre Colectiv. Cum a reactionat Narcis Hogea, tatal lui Alex

Narcis Hogea a publicat un mesaj de-a dreptul sfasietor pe retelele de socializare. Tatal lui Alex, unul din victimele Colectiv, l-a invitat pe Raed Arafat la premiera filmului care prezinta ziua in care Romania a inceput sa poarte doliu, ziua in care coruptia a castigat. Cum a decis sa-l cheme la avampremiera documentarului? Documentar Colectiv, .

Raed Arafat: Coronavirusul nu va ocoli Romania. Nu exista tratament

Raed Arafat a precizat ca sunt sanse mici ca epidemia de coronavirus nou sa ocoleasca Romania, avand in vedere cazurile din tarile europene, mai ales cele din Italia, unde traiesc multi romani.

Raed Arafat: Coronavirusul nu are tratament si nici vaccin. Nu e ca la gripa obisnuita, oamenii nu trebuie sa se trateze singuri

Coronavirusul nu are tratament si nici vaccin, ceea ce face ca pacientilor infectati sa le fie tratate simptomele, a anuntat secretarul de stat Raed Arafat, care avertizeaza cu privire la faptul ca virusul nu se manifesta ca in cazul unei gripe.

Raed Arafat, despre greseala pe care a facut-o femeia din Buzau suspecta de coronavirus

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a explicat, duminica, la Antena 3, ce trebuie sa faca romanii care se intorc in tara din zonele afectate de coronavirus. Raed Arafat a declarat ca femeia din Buzau care s-a intors din Italia si a declarat autoritatilor ca ar putea fi infectata cu temutul virus se simte bine.

Marcel Ciolacu, despre varianta Raed Arafat pentru functia premier: Ar fi o greseala

Marcel Ciolacu a afirmat duminica seara, la Antena 3, ca ar fi o greseala ca Raed Arafat sa fie propus premier, varianta avansata de Victor Ponta. Liderul interimar al PSD a adaugat ca Arafat are expertiza in alte domenii si e bine sa se ocupe in continuare de ele, potrivit Mediafax.

CORONAVIRUS. Raed Arafat, despre romanii din Italia: Nu e motiv pentru a se panica si a urca in avion

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a transmis, sambata, ca romanii din Italia nu trebuie sa intre in panica din cauza coronavirusului si sa se urce in avion pentru a se i.

Marcel Vela l-a reevaluat pe Raed Arafat: in MAI, contradictiile, polemica duc la progres

Daca la inceputul mandatului a avut mai multe schimburi dure de replici cu Raed Arafat, lasand sa se inteleaga ca l-ar putea schimba din functie, acum ministrul de Interne Marcel Vela pare ca l-a reevaluat pe seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta. intrebat, vineri, despre relatia sa cu Raed Arafat, Marcel Vela a raspuns ca in Ministerul de Interne contradictiile duc la progres.

Victor Ponta il vrea pe Raed Arafat premier pentru a apara Romania de coronavirus

Victor Ponta, presedintele partidului Pro Romania, a declarat ca, pe fondul pericolului apropierii coronavirusului de Romania, presedintele Klaus Iohannis ar trebui sa renunte la ideea anticipatelor, desemnandu-l drept premier al unui guvern de tehnocrati, pe Raed Arafat. Victor Ponta il vrea pe Raed Arafat premier pentru a apara Romania de coronavirus Victor Ponta a declarat .

Ponta ii cere presedintelui sa-l puna pe Raed Arafat premier: in Orban nu are incredere nici cel mai fanatic penelist. El insusi e o criza pentru Romania

Biroul Executiv BEx) al Pro Romania a decis luni sa-i solicite presedintelui Klaus Iohannis sa desemneze un alt candidat pentru functia de premier, Victor Ponta precizand mai apoi ca cea mai buna nominalizare ar fi Raed Arafat. Acesta a explicat ca cererea vine in contextul amenintarii cu coronavirus si ca tara noastra are nevoie de un premier profesionist si de incredere.

PE FONDUL PERICOLULUI CORONAVIRUSULUI: Ponta il propune pe Raed Arafat ca prim-ministru al unui guvern de tehnocrati

Presedintele Partidului Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, duminica seara, ca, pe fondul pericolului apropierii coronavirusului de tara noastra, presedintele Klaus Iohannis ar trebui sa renunte la ideea anticipatelor si sa il desemneze premier al unui guvern de tehnocrati pe Raed Arafat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )