Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta il vrea pe Raed Arafat premier pentru a apara Romania de coronavirus

Playtech Playtech,
Victor Ponta il vrea pe Raed Arafat premier pentru a apara Romania de coronavirus

Victor Ponta, presedintele partidului Pro Romania, a declarat ca, pe fondul pericolului apropierii coronavirusului de Romania, presedintele Klaus Iohannis ar trebui sa renunte la ideea anticipatelor, desemnandu-l drept premier al unui guvern de tehnocrati, pe Raed Arafat. Victor Ponta il vrea pe Raed Arafat premier pentru a apara Romania de coronavirus Victor Ponta a declarat . continuă pe Playtech

Victor Ponta profita de coronavirus - o situatie de o gravitate fara precedent - pentru a-l propune pe Raed Arafat premier

Victor Ponta a invocat duminica seara o situatie la fel de dificila ca la cutremurul din 1977, avand in vedere aparitia coronavirusului in Italia, tara unde se afla o comunitate puternica de romani, si a profitat de ocazie pentru a-l propune prim ministru pe Raed Arafat.

Victor Ponta: Raed Arafat, premier al unui guvern de tehnocrati

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a afirmat, duminica, la Antena 3, ca presedintele Klaus Iohannis ar trebui sa-l numeasca premier pe Raed Arafat, in contextul epidemiei de coronavirus care ameninta Romania.

Ponta ii cere presedintelui sa-l puna pe Raed Arafat premier: in Orban nu are incredere nici cel mai fanatic penelist. El insusi e o criza pentru Romania

Biroul Executiv BEx) al Pro Romania a decis luni sa-i solicite presedintelui Klaus Iohannis sa desemneze un alt candidat pentru functia de premier, Victor Ponta precizand mai apoi ca cea mai buna nominalizare ar fi Raed Arafat. Acesta a explicat ca cererea vine in contextul amenintarii cu coronavirus si ca tara noastra are nevoie de un premier profesionist si de incredere.

Raed Arafat, recomandari pentru romanii din Italia care vor sa revina in tara: Trebuie sa anunte Ambasada Romaniei. Si la aeroport sa spuna de unde vin

In contextul cazurilor de coronavirus care continua sa creasca in mai multe regiuni din Italia, Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta,le-a facut cateva recomandari romanilor stabiliti in Italia si celor care vor sa revina in tara noastra.

Victor Ponta: Ludovic Orban e un virus mai periculos pentru Romania decat coronavirusul

Victor Ponta a declarat ca l-ar fi votat pe Raed Arafat premier dupa decizia CCR. Liderul Pro Romania sustine, de asemenea, ca Ludovic ORban este un un virus mai periculos pentru Romania decat coronavirusul.

PE FONDUL PERICOLULUI CORONAVIRUSULUI: Ponta il propune pe Raed Arafat ca prim-ministru al unui guvern de tehnocrati

Presedintele Partidului Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, duminica seara, ca, pe fondul pericolului apropierii coronavirusului de tara noastra, presedintele Klaus Iohannis ar trebui sa renunte la ideea anticipatelor si sa il desemneze premier al unui guvern de tehnocrati pe Raed Arafat.

Ponta al propune pe Raed Arafat ca prim-ministru, pe fondul pericolului adus de coronavirus

Prea159;edintele Partidului Pro Romacentnia, Victor Ponta, a declarat, duminica seara, ca, pe fondul pericolului apropierii coronavirusului de Romacentnia, prea159;edintele Klaus Iohannis ar trebui sa renunapounde la ideea anticipatelor a159;i sa al desemneze premier al unui.

Victor Ponta, cerere de ultim moment pentru Klaus Iohannis:Gata cu lupta pentru puncte politice

In ziua votului Guvernului Orban II, liderul Pro Romania, Victor Ponta, ii cere presedintelui Klaus Iohannis desemnarea unui alt candidat pentru functia de prim-ministru. Ponta isi argumenteaza cererea.

Marcel Ciolacu, despre varianta Raed Arafat pentru functia premier: Ar fi o greseala

Marcel Ciolacu a afirmat duminica seara, la Antena 3, ca ar fi o greseala ca Raed Arafat sa fie propus premier, varianta avansata de Victor Ponta. Liderul interimar al PSD a adaugat ca Arafat are expertiza in alte domenii si e bine sa se ocupe in continuare de ele, potrivit Mediafax.

Raed Arafat, avertisment dur despre COVID-19: Coronavirusul poate suferi mutatii Cum poate fi tratat

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), a spus ca infectia cu coronavirus nu are tratament si nici nu exista vreun vaccin specific, tratamentul fiind simptomatic. Tot el a aratat acest tip de virus poate suferi mutatii, informeaza Mediafax. Raed Arafat a vorbit despre coronavirs, la Antena 3 Coronavirsul nu are tratament.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )