Libnet.ro
UNICEF

11:45

Primul pacient confirmat in Romania cu coronavirus nu poate fi trimis acasa. Raed Arafat: Trebuie sa gasim o solutie!

Antena3 Antena3,
Primul pacient confirmat in Romania cu coronavirus nu poate fi trimis acasa. Raed Arafat: Trebuie sa gasim o solutie!

Raed Arafat sustine ca tanarul din Gorj, care a fost primul roman confirmat cu coronavirus, nu poate fi lasat sa plece acasa pentru ca intreaga sa familie este, in continuare, in izolare. continuă pe Antena3

Primul pacient din Romania infectat cu coronavirus s-a vindecat. Si al doilea test a iesit negativ

Primul pacient din Romania infectat cu coronavirus, un tanar de 25 de ani, internat la Institutul National de Boli Infectioase prof. Dr. Matei Bals s-a vindecat. El a fost retestat pentru noul coronavirus in cursul acestei zile, iar rezultatul testului este negativ.

Familia primului pacient din Romania cu coronavirus a fost bagata in carantina. Decizia, luata la doua zile de la anuntarea diagnosticului

Familia gorjeanului de 25 de ani, din comuna Prigoria, primul pacient din Romania diagnosticat cu coronavirus, a fost bagata in carantina. Masura a fost luata astazi, desi tanarul a fost diagnosticat in urma cu doua zile.

Ministrul Sanatatii: Primul pacient roman cu coronavirus este in stare buna. Familia sa, in carantina, sub paza

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a declarat, miercuri seara, ca pacientul diagnosticat cu noul coronavirus este un barbat dintr-o comuna din Gorj, care este, in prezent, in stare buna si nu are simptome de boala.

Macron a vizitat spitalul in care a murit primul francez confirmat cu coronavirus: Avem in fata noastra o criza

Presedintele francez Emmanuel Macron a vizitat, joi, spitalul Pitie-Salp281;triere din Paris, unde a decedat cu o zi in urma primul francez contaminat cu noul coronavirus. Avem in fata noastra o criza, o.

Adrian Streinu Cercel: Primul pacient roman cu coronavirus este bine, e doar purtator al virusului si nu are simptome

Primul pacient roman diagnosticat cu coronavirus este bine, este doar purtator al virusului si continua sa nu aiba simptome - febra, tuse - a anuntat joi, intr-o conferinta de presa la Ministerul Sanatatii, medicul Adrian Streinu Cercel, managerul Institutului de Boli Infectioase Matei Bals din Bucuresti, unde este internat tanarul din Gorj.

Tanarul din Gorj vindecat de infectia cu coronavirus va fi externat, dar nu se va putea intoarce acasa

Seful DSU, Raed Arafat, a declarat ca tanarul din Gorj, primul pacient confirmat in Romania cu virusul Covid-19 si ale carui teste au iesit negative, va fi externat, dar nu poate fi lasat sa plece acasa, unde membrii familiei acestuia sunt in izolare.

Cum este afectata familia regala de coronavirus. Fiul Printului William, trimis acasa de la scoala

Situatia in Europa se schimba de la zi la zi din cauza noilor cazuri de coronavirus descoperite in diferite tari ale continentului. Sutele de noi diagnostice din Europa dau nastere temerii unei raspandiri masive si in Marea Britanie. Drept urmare, vin si masurile de precautie pentru populatie. Cum este afectata familia regala de COVID-19? Fiul .

Vlad Voiculescu: Primul caz confirmat in Romania. Urmeaza probabil un nou test pentru noi toti. Institutiile noastre vor fi cel mai probabil depasite

Fostul ministru al Sanatatii Vlad Voiculescu a scris, miercuri seara, pe Facebook, dupa confirmarea primului caz de coronavirus din Romania, ca urmeaza un nou test pentru noi toti si, cel mai probabil, institutiile noastre vor fi depasite.

Adrian Streinu Cercel: Romanul din Maramures a fost la camera de garda in Italia, dar a fost trimis acasa

Adrian Streinu Cercel, a declarat, vineri, ca aprovizionarea este, in continuare, o problema, pentru spitalele de boli infectioase din Romania. in ceea ce priveste al treilea caz de infectie din Romania, oficialul a precizat ca barbatul din Maramures a mers la camera de garda din Italia, pentru ca se simtea rau, insa a fost trimis acasa. Barbatul a venit in tara cu masina.

Membrii familiei tanarului depistat cu coronavirus au refuzat sa intre in carantina intr-un centru amenajat. Vor ramane acasa

Comandamentul Judetean pentru Situatii de Urgenta Gorj a aprobat intrarea in carantina intr-un centru a cinci persoane care au intrat in contact direct cu primul pacient din Romania diagnosticat cu coronavirus. Este vorba de familia lui alaturi de care locuieste.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )